MENIU

Politicienii şi prostituţia. Iana Matei, dezvăluiri despre reţelele de trafic de carne vie din Român

Reţelele de trafic de carne vie din România au în spate politicieni. O spune Iana Matei, preşedintele organizaţiei Reaching Out România, care se ocupă de mai bine de un deceniu de salvarea şi reabilitarea victimelor prostituţiei forţate. În direct la Realitatea TV, aceasta a declarat că derulează o amplă anchetă pe acest subiect şi a promis că în perioada următoare va aduce probe în legătură cu numele grele implicate în reţele de crimă organizată şi trafic de fiinţe umane

Iana Matei a dezvăluit, în emisiunea "Perfect Imperfect" de la Realitatea TV, că poliţia şi politicienii sunt implicaţi.

"În toate cazurile de crima organizata...intotdeauna au avut pe cineva in politie, in MAI, undeva, un politician, care le acoperea spatele. Am facut o investigatie, am mers in hotelurile de la 3 stele in sus, toate promoveaza saloanele de masaj, in camere de hotel gasesti flyere pentru saloane de masaj. Daca prostitutia e ilegala si toata lumea stie ca in aceste saloane de masaj se practica prostitutia, de ce e atat de greu sa intervenim? Pentru ca cineva e in spatele lor".

Întrebată dacă exista politicieni care detin in vreun fel sau altul aceste saloane, Iana Matei: "Da", explicând că este vorba de oameni politici care pot fi văzuţi la televizor.