MENIU

Omul cheie de lângă ministrul Sănătății are coronavirus - Nelu Tătaru a fost și el testat

Nelu tataru

Om cheie in Ministerul Sanatatii, infectat cu coronavirus. S-a declanșat o anchetă epidemiologică la minister iar Nelu Tătaru a fost și el testat.

Ministerul Sănătății confirmă că directorului Direcției Control și Integritate din cadrul Ministerului Sănătății a fost depistat pozitiv la COVID-19. Este vorba despre Constantin Dina. Șeful corpului de control al MS este in prezent asimptomatic și se afla internat din noaptea trecută la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța.

În acest caz s-a început ancheta epidemiologică pentru stabilirea contacților direcți. Mai mult, în cadrul Ministerului Sănătății vor fi luate măsuri de dezinfecție.

În această dimineata, ministrului Sănătății, Nelu Tătaru i-au fost prelevate probe pentru un nou test COVID-19.

UPDATE: Rezultatul testului coronavirus facut de Nelu Tataru a iesit NEGATIV.

”Nu am avut un contact direct cu persoana respectiva. Rezultatul este negativ, se vor repeta testele. Ancheta epidemiologică va evidenția, este în curs. Ne-am organizat activitatea astfel încât să se poată lucra de acasă. A început dezinsecția încă de dimineață, 24 de ore va rămâne zona liberă. Domnul Dina avea deplasări și la Constanța, acolo unde locuiește și unde este un mic focar și e posibil de acolo. Domnul Dina este asimptomatic (…) Nu am de ce să stau momentan în izolare”, a declarat Nelu Tătaru, la o televiziune de stiri.

Mai multe articole despre: