MENIU

O mamă a ieșit din comă când și-a auzit bebelușul plângând

Shelly Cawley și fiica ei
<p>Minunea din spital</p>
<p>Minunea din spital</p>

Caz emoționant într-un spital din Carolina de Nord, SUA: o tânără mamă care se afla în comă s-a trezit brusc când și-a auzit copilașul plângând

Shelly Cawley, de 23 de ani, a intrat în comă pe neașteptate - pur și simplu nu s-a mai trezit după o noapte de somn.

A fost dusă de urgență la secția de terapie intensivă a spitalului din Concord, Carolina de Nord și medicii nu își puteau explica starea ei. Îngrijorarea creștea cu fiecare oră în plus în care Shelly rămânea în comă.

Soțul ei, Jeremy Cawley, își amintește disperarea prin care a trecut când a văzut că medicii sunt neputincioși. "Doctorii au făcut tot ce au putut și se gândeau că nu mai e nicio soluție, se așteptau să o piardă la un moment dat", a spus Jeremy, potrivit Die Welt.

Minunea s-a întâmplat totuși: în același spital, la un alt etaj se afla fetița lui Shelly, Rylan venită pe lume de doar câteva zile. O asistentă s-a gândit să încerce să o trezească pe pacientă prin contactul tactil dintre mamă și fiică.

Au adus-o pe fetiță în patul mamei, însă bebelușul a adormit liniștit când a simțit căldura maternă. Asistentele au așteptat 10 minute, după care au pișcat-o pe cea mică, ca să scoată sunete și mama ei să o audă.

"Merita să încercăm. Simțeam că era acolo și putea să-și audă copilul. Când Rylan a început să plângă, mama a tresărit. semnele vitale au crescut pe aparate. Practic, copilul și-a salvat mama", își amintește una dintre asistente.

A mai durat o săptămână până când Shelly a ieșit cu totul din comă și a putut să-și strângă fetița în brațe.

Mai multe articole despre:
comă ieşire din comă