MENIU

Nu ai aruncat bradul de Crăciun? Iată ce poţi face cu el

Este atât de frumos să îţi decorezi casa pentru Crăciun, însă după ce au trecut sărbătorile, parcă nu te simţi deloc confortabil să iei globuleţele din brad sau celelalte decoruri din casă.

Vestea bună este ca nu trebuie să îţi iei la revedere de la aceste decoraţiuni. Iată cum le poţi folosi:

 1. Decorează un mini sanctuar cu animăluţe

Dacă au trecut sărbătorile, însă tu nu poţi renunţa la brăduţ, du-l în grădina şi încearcă să îl decorezi cu tot felul de păsări şi animăluţe, asemeni unui sanctuar. Cine ştie, poate aşa îşi vor face casă şi alte animăluţe, în brăduţul tău. Pentru a le atrage şi mai mult, înveleşte conurile de brad în unt de arahide şi plasează-le pe ramurile bradului. Când iarna va lua sfârşit şi bradul se va usca, îţi va fi uşor să îl arunci, împreună cu alte deşeuri.

2. Foloseşte bradul pentru decorarea grădinii

Există foarte multe metode în care poţi folosi bradul de Crăciun la decorarea grădinii. Poţi tăia trunchiul şi rămurelele folosindu-le drept îngrăşăminte pentru sol.

3. Creează un habitat pentru peştişori

 
Pe durata iernii, peştii au nevoie de locuri unde să se ascundă de prădători sau să fie protejaţi de apele reci. Dacă ai în spatele grădinii o apă curgătoare sau un lac, poţi sări în ajutorul peştişorilor. Pune crengutele de brad în apă şi astfel vei creea un habitat perfect pentru peşti. De asemenea, crengile vor strânge alge, cu care peştii se pot hrăni.
 
Citeşte continuarea pe Secretele.com