MENIU

Noua armă biologică: ploșnițele. Cum le-a folosit acest bărbat pentru a se răzbuna

Vineri un bărbat a eliberat aproximativ 100 de ploșnițe în sediul primăriei orașului Augusta, din statul Maine, obligând oficialii să închidă clădirea și să cheme deratizarea.

Bărbatul a golit un container plin de insecte la un ghișeu după mai multe insistențe la primărie, soldate cu eșec. Acesta nu și-a mai putut stăpâni furia, cupă ce personalul l-a informat că nu se califică pentru asistență pentru a i se rezolva problema cu invazia de ploșnițe, raportează mass media locale.

„Individul a scos un recipient plin de ploșnițe și a împrăștiat conținutul pe tejghea. Dăunătorii au zburat instantaneu, erau mai mult de o sută de ploșnițe”, a declarat, William Bridgeo, un oficial al primăriei.

Cetățeanul a făcut apel la programul de „asistență generală" după ce problema cu care se confrunta i-a cauzat respingerea de a obține o nouă locuință.

Angajații primăriei au chemat imediat poliția, care l-a localizat pe individual în cauză, însă nu s-a declarat cum va răspunde acesta pentru fapta sa, informează Huffington Post.