MENIU

Nicușor Dan îl laudă pe Ludovic Orban: ”Ca om politic, are 3 mari merite. Am mare respect pentru el”

Nicușor Dan și Ludovic Orban

Nicușor Dan a declarat că apreciază calitățile de om politic ale liderului PNL, Ludovic Orban, față de care a spus că are ”un mare respect”. Primarul Capitalei a precizat luni seară, la un post tv, că fostul premier are trei mari merite, una dintre acestea fiind contribuția la schimbarea Guvernului Dăncilă. 

Întrebat dacă Orban ar trebui să rămână preşedintele PNL, Nicuşor Dan a subliniat că aceasta trebuie să fie o dezbatere internă în partid, dar a ținut să amintească trei mari calități ale fostului premier. 

”Este o dezbatere internă pe care PNL o are. În opinia mea, Ludovic Orban are trei mari merite. Unu, că a stabilizat partidul acesta în anii 2017, când era într-un oarecare dezechilibru. Doi, că a reuşit să dea jos Guvernul Dăncilă - să ne gândim cum ar fi fost România în criză sanitară cu un guvern PSD... Şi trei, că a contribuit decisiv ca Bucureşti să aibă un primar de dreapta. Acestea sunt meritele pe care Ludovic Orban le are. Am un mare respect pentru el, ca om politic”, a spus Primarul Capitalei. 

Dan a adăugat că, indiferent dacă Orban va rămâne sau nu la conducerea PNL, relația sa cu organizația București, care este ”corectă și foarte bună”, nu se va schimba. 

”Eu am o relaţie foarte corectă, am făcut o campanie electorală împreună cu PNL. Am o relaţie foarte bună cu oamenii din acest partid, în special cu organizaţia de Bucureşti, cu consilierii generali cu care sunt în contact. Lucrul acesta nu o să se schimbe, desigur”, a adăugat edilul. 

 

 

Mai multe articole despre:
nicusor dan ludovic orban pnl