MENIU

Mobilier de patrimoniu, folosit la nunta fiicei lui Mircea Geoană

Mobilier de patrimoniu la nunta Anei Geoană. Foto/Palatul Mogoșoaia

Nunta Anei Geoană, fiica numărului 2 din NATO, a fost de vis. Unul la care a contribuit și mobilierul de patrimoniu de la Palatul Mogoșoaia. Care, în mod normal, nu ar trebui utilizat deloc.

Decorul de vis al nunții anului, între Ana Geoană și americanul Garrett Clayton, a fost completată și de scaune care sunt incluse în patrimoniul Palatului Mogoșoaia, mobilier ce nu trebuie folosit deloc.

Elena Prisadă, referent de specialitate la Palatul Mogoșoaia, a declarat, în emisiunea „Culisele Statului Paralel”, că a făcut poze la scaunele folosite de nunțași și a fost ameințată cu concedierea. Cel care a adminestat-o este juristul Dan Andronie, angajat și el tot la palat.

„Doar pe camerele de vedere din palat se pot folosi imaginilie, altfel nu m-au filmat ei. Eu le-am atras atenția că au folosit bunuri de patrioniu la o nuntă. Am fost amenințată că voi fi dată afară dacă fac public acest fapt. Nu știu dacă au mai fost folosite până acum, pentru că lucrez doar de 4 ani. Cred că au fost folosite pentru prima dată. Dacă orice obiect de patrimoniu este deteriorat, răspunde șeful de serviciu”, a declarat Elena Prisadă.