MENIU

Miron Mitrea, despre întâlnirea Maiei Sandu cu fiul lui Soros: Sunt mulți șefi de stat pe care au reușit să îi sprijine prin media, prin finanțări

Consultantul politic Miron Mitrea

Consultantul politic Miron Mitrea a comentat, duminică seara, în cadrul emisiunii Culisele Puterii, la Realitatea PLUS, întrevederea președintei Republicii Moldova, Maia Sandu, cu fiul magnatului american George Soros, Alexander. Întâlnirea a avut loc la Forumul Economic Mondial de la Davos.

„Progresismul amestecă sexurile, desființează familia, legea nu mai contează. El influențează foarte mult social media și creează o impresie foarte proastă despre clasele politice din toată lumea. Toate clasele politice din toate țările din lume sunt oglinda fidelă a populației respective pentru că ei sunt de acolo. Această încercare de a controla ceea ce mâncâm, ceea ce gândim, de a ne face să disprețuim are un singur scop: statele să rămână doar cu datoria de a păstra și de a le apăra libertatea celor care conduc.

Din fericire, văd că au apărut și politicieni importanți. Această împingere a populației lumii către un sistem de organizare tip nestattal în care să conducă corporațiile, de marile firme care controlează lumea. De fapt, asta vor băieții de la Davos”, a declarat Miron Mitrea, la Realitatea PLUS.

Întrebat care este interesul lui Soros față de Maia Sandu și față de Republica Moldova, consultantul politic a răspuns: „Nu este vorba de interesul lui Soros doar față de Moldova. Alex Soros este cel care moștenește. Maia Sandu este în mod evident creația lor. Sunt mulți șefi de stat sau de guvern pe care au reușit să îi sprijine prin media, prin finanțări. Soros este cel care a ieșit la iveală, este mai puțin orgolios, a vrut să se știe că el este acolo”.

Context:

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a avut din nou o întrevedere cu fiul magnatului american, George Soros, Alexander. De data aceasta, întâlnirea a avut loc la Forumul Economic Mondial, la Davos, Elveția.

„Mă bucur să văd pe unul dintre marii lideri ai lumii, Președintele Republicii Moldova Maia Sandu la Davos”, a scris Alex Soros pe Twitter.

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a întâlnit, cu Alex Soros, fiul magnatului american, George Soros, la Munchen, Germania, în februarie 2022.

Mai multe articole despre:
Miron Mitrea Davos maia sandu George Soros