MENIU

Mircea Badea, reacţie incredibilă despre motivul pentru care Carmen Dan a fost chemată la DNA

<p>Mircea Badea&nbsp;</p>

Mircea Badea a lăsat de înţeles că ministrul de Interne, Carmen Dan, a fost chemată la DNA în urma declaraţiilor lui Klaus Iohannis. Reamintim, şeful statului i-a cerut demisia acesteia, dar şi lui Meleşcanu, pentru organizarea deficitară a alegerilor europarlamentare în Diaspora.

Astăzi, Carmen Dan a ajuns la DNA. Ea ar fi fost chemată ca martor în dosarul Tel Drum, în care este implicat și Liviu Dragnea. Astfel, vizita-surpriză a ministrului de Interne, la nici jumătate de zi după ce a răspuns într-un ton sarcastic și ferm cererii de demitere venite din partea lui Klaus Iohannis, ar avea legătură cu dosarul Tel Drum.

"Buahahaha: aseară scriam "procurori, şo pe ea!" şi azi au chemat-o pe Carmen Dan la DNA:)))", a postat Mircea Badea.

Ministrul de interne, Carmen Dan a refuzat, miercuri seară, să își dea demisia, după ce președintele României, Klaus Iohannis a cerut demitearea ministrului de interne.

Carmen Dan a prezentat într-o declarație de presă, miercuri seara, argumente prin care neagă orice responsabilitate pentru organizarea defectuoasă a votului la alegerile europarlamentare 2019 și referendumul pe justiție.

Mai multe articole despre:
Mircea Badea reacţie incredibilă