MENIU

Ministrul de Finanţe îşi răcoreşte amarul pe Litoral: schimbă terasele şi face filosofie pe Facebook

Eugen Teodorovici
<p>Eugen Teodorovici</p>
<p>Eugen Teodorovici</p>
<p>Eugen Teodorovici</p>
<p>Eugen Teodorovici</p>

Medicii cer măriri de salarii. Preşedintele vrea să ştie de unde se vor obţine banii pentru reducerea taxelor. Cel care ar trebui să vină cu soluţii, Ministrul de Finanţe, schimbă doar terasele la mare şi face mărturisiri publice pe reţele de socializare.

Eugen Orlando Teodorovici, ministru de Finanţe, responsabil de Codul fiscal, îşi petrece vara pe litoral şi schimbă nu prevederi ale Codului, ci femeile cu care iese şi terasele.

Eugen Orlando Teodorovici este, în ciuda aparenţelor, ministru de Finanţe. Din această calitate scrie ca omul de rând şi ca premierul, pe Facebook.

Teodorovici, bilanţ filosofic la 44 de ani: Dacă oamenii ar fi îngeri, nu ar fi nevoie de guvernare

Sursa: Cancan.ro

Ultima oară, a muncit la un text despre muncă. Teodorovici susţine că şi-a petrecut mai bine de jumătate de viaţă în administraţie. Ministrul vorbeşte chiar şi despre realizări, dar nu poate da niciun exemplu.

,,Am întâlnit, de-a lungul acestor 24 de ani, oameni mari, alături de care am reușit să produc schimbarea pe care mi-am dorit-o", susţine ministrul, fără să detalieze reuşitele cu care se laudă.

El mai adaugă că a fugit toată viaţa de lucrurile simple, aşa că mai înzorzonează textul şi cu câţiva îngeri, care să vegheze asupra unui TVA de 19%.

ORLANDO ŞI ÎNGERII

"Am intrat în politică știind că îngerii nu trăiesc pe pământ, iar politica se face cu şi pentru oameni. Dacă oamenii ar fi îngeri, atunci nu ar mai fi nevoie de guvernare".

Ministrul Finanţelor trebuie să prezinte săptămâna viitoare impactul bugetar şi măsurile de compensare a reducerii impozitelor şi taxelor prevăzute în noul Cod Fiscal.

Mai multe articole despre:
Eugen Teodorovici