MENIU

Marele Duckadam a acceptat să fie batjocorit la TV: "Poate muriți mai repede. Ha-ha-ha"

Helmuth Duckadam (59 de ani), legendarul portar al echipei Steaua 1986, care a apărat patru penalty-uri în finala de la Sevilla contra formației FB Barcelona, în finala Cupei Campionilor Europeni din 1986, câștigată de steliști, a ajuns de nerecunoscut.

Helmuth Duckadam, fostul mare portar al Stelei, câștigător al Cupei Campionilor cu roș-albaștrii în 1986, a acceptat să fie luat în derâdere la Antena 1, în emisiunea "Scena misterelor" prezentată de Dan Negru.

Ce s-a întâmplat? Șase personaje au urcat pe scenă, printre care Shrek, Ginghis Han, Noe și Fata Albastră din "Avatar". Cine s-a aflat în spatele măștii Shrek? Helmuth Duckadam! Ajutorul de mască a fost actorul Claudiu Bleonț, care i-a pus niște întrebări de-a dreptul halucinante, la care Duckadam nu a avut nicio reacție, ba chiar a intrat în joc.

Iată dialogul șocant cu Claudiu Bleonț!

- Claudiu Bleonț: Pentru ce-ați venit?
- Helmuth Duckadam: Pentru un face lifting!

- V-a tăiat fața liftul. Se vede.
- Vreau să fiu frumos.
- Pentru asta traversați strada și mergeți la biserică. Acolo se fac minuni.

- Claudiu Bleonț: Trebuie să rad obrajii. Buci aveți? Da! Și urechile și nasul... Cu instalația stați bine? Dacă aratăți și jos cum sunteți sus... E vai mama dumneavoastră! Nu vreți mai bine să vă fac un transplant de cap?
- Helmuth Duckadam: Cât trebuie să aștept?
- 50-60 de ani! Dar poate aveți alte calități care să compenseze lipsa dumneavoastră de cap. 
- Ce calități?
- Păi, poate sunteți norocos. Și muriți mai repede! Ha, ha, ha. Asta ar fi o idee!

- Claudiu Bleonț: Ascultă, măi animalule! Deși mi-e greu să te pun în rândul animalelor... Eu am multă experiență de mic. Oricum, vreți cu anestezie?
- Helmuth Duckadam: De ce mă întrebați?
- Cu anestezie avem o ofertă. Dacă vă tai o ureche vă dau cadou două silicoane.

Vezi momentul în VIDEO!

 

.