MENIU

Marcel Ciolacu: „Ca o ţară să intre în recesiune sunt doi indicatori: inflaţia şi şomajul. În România nu există șomaj!”

Marcel Ciolacu, președintele PSD, președintele PSD Foto: INQUAM/ Ilona Andrei

Marcel Ciolacu susține că în România nu este șomaj, iar țara noastră nu este în recesiune economică. Președintele PSD a subliniat că România are şansa să treacă mai uşor peste crizele economice, cu investiţiile din infrastructură de acum. 

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat marţi, la Buzău, că România nu este în recesiune, pentru că nu există șomaj, iar țara noastră are șansa de a trece mult mai uşor peste crizele economice, având în vedere investiţiile care se realizează în prezent.

„Ca o ţară să intre în recesiune sunt doi indicatori importanţi: inflaţia şi şomajul. În acest moment există inflaţie în România, există inflaţie în toată Europa, dar în România nu există şomaj. Cu astfel de lucrări pornite, mai ales în zona de execuţie, şi pe termene scurte - fiindcă cei mai grei ani vor fi următorii doi ani pentru întreaga Europă, dar și pentu România. România are şansa de a trece mult mai uşor peste aceste crize", a declarat Marcel Ciolacu.

Liderul PSD a amintit de proiectele de infrastructură şi a subliniat că în mandatul actualului ministru al Transporturilor, social-democratul Sorin Grindeanu, s-a atins un record absolut al contractelor semnate, în valoare de 4,7 miliarde euro, relatează Agerpres.

Preşedintele PSD - Marcel Ciolacu a fost prezent marţi, la Buzău, la semnarea contractului pentru execuţia centurii oraşului.