MENIU

Luptătorul K1 Florin Ilie confundat cu un agresor: "M-au tratat ca pe un criminal în serie"

Luptătorul K1 Florin Ilie confundat cu un agresor

Florin Ilie a explicat de ce a ajuns să fie confundat de mascaţi cu un alt bărbat din Caraş-Severin, care ar fi bătut un poliţist în zona Calea Girocului.

„Eram cu antrenorul meu la masă, în jurul orei 13:00 și în timpul ăla am fost sunat de un prieten. Mi s-a  spus că a avut loc o altercație între un polițist și un civil. Mi-a spus să mă duc cu el la fața locului. Am zis că mergem, nu am nicio treabă. Ajungând acolo, am ieșit din mașină, am făcut zece pași și m-au săltat mascații. De fapt, nici nu știam de ce m-au luat mascații.

M-au luat și m-au dus la poliție. La poliție nu s-a întâmplat nimic până la ora 18.30. De la ora 14:00 tot întrebam ce se întâmplă, îmi spuneau că nu știu nici ei, că ei caută un suspect care a lovit un polițist, na… nu știu ce au făcut. Au spus că eu l-am lovit. De fapt, toți spuneau chestia asta.

Veneau și mă întrebau, de fapt, mă jigneau că o să vezi ce pățești, că am să te mut din oraș, că tu ești ăla, că ce, ești boxer, că ce bați polițiști și din astea… Toți m-au jignit, m-au tratat ca pe un criminal în serie! Familia mea știa că eu nu fac lucruri din astea. Eu nu mă bat pe stradă, eu mă antrenez, eu mă bat în ring, legal, nu bat oameni pe stradă, cum se vorbește, cum se aude peste tot", spune Florin Ilie, scrie tion.ro.

Luptătorul a fost dus la audieri, dar anchetatorii au decis să-l elibereze când au constatat că nu este vinovat.

Citeşte mai mult pe tion.ro.

Luptătorul K1 Florin Ilie a lovit un poliţist. Oamenii legii au fost nevoiţi să facă uz de armă