MENIU

Lucian Duță, fost șef CNAS, despre scandalul cenzurării presei: Am făcut o postare și în 2-3 ore a fost ștearsă

Sursa foto: Arhivă

Lucian Duță, fost șef CNAS, a vorbit, vineri seara, în cadrul emisiunii ”Culisele Statului Paralel”, despre scandalul cenzurării presei din România.

„Ne culcăm într-o lume din ce în ce mai grea și ne trezim dimineața într-o lume urâtă. (…) Este foarte adevărat că am luat la cunoștință cu Ministerul Adevărului înființat în România, astfel încât, făcând referire că nu mai avem voie să spunem absolut nimic decât dacă suntem în concordanță cu ceea ce ni se spune la nivel oficial, am făcut o postare și în 2-3 ore această postare a fost ștearsă.

Sunt doi oameni în România, astăzi, care ripostează partea coaliției de guvernare. În cinstea lui, paradoxal, domnul Marcel Ciolacu și domnul prim-vicepreședinte Rareș Bogdan. Spre cinstea lor, sunt doar două persoane la nivelul coaliției care au avut curaj să vorbească public. Domnul Ciucă nu are ce să spună pentru că Ministerul Adevarului în România nu reprezintă decât un avantaj pentru dânsul”, a precizat Lucian Duță, la Realitatea PLUS.

„Acum câteva ore am postat un text nevinovat. În scurt timp aceste gânduri au fost șterse de Ministerul Adevărului fără nici un avertisment. Rog Ministerul Adevărului și Gândpol-ul să mă lase să-l pun încă o dată.Și să nu-l mai șteargă!”, a scris fostul șef CNAS, vineri, pe pagina sa de Facebook

Mai multe articole despre: