MENIU

Licitațiile pentru deszăpezirea drumurilor naționale, amânate. Ce soluție are CNADNR

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) a anunţat că amână până în 12 iulie termenul limită de depunere a ofertelor pentru contractele de deszăpezire a autostrăzilor şi drumurilor naţionale din România, în perioada 2016-2020.

Iniţial, termenul limită era 4 iulie pentru ofertele depuse pentru deszăpezirea drumurilor aflate în responsabilitatea direcţiilor regionale Braşov, Bucureşti, Constanţa, Iaşi şi Timişoara şi 7 iulie pentru direcţiile regionale Cluj şi Craiova, transmite News.ro.

”CNADNR a solicitat ca depunerea să fie în aceeaşi zi pentru o cât mai corectă şi reală competiţie între operatorii economici ofertanţi”, se arată în comunicat.

La finalul lunii mai, CNADNR a lansat licitaţii pentru lucrările de deszăpezire din perioada 2016-2020 pentru toate drumurile naţionale şi autostrăzile din România, în toate direcţiile regionale ale companiei: Bucureşti, Craiova, Braşov, Timişoara, Constanţa, Iaşi şi Cluj. 

Valoarea maximă estimată la nivel naţional este de 1,65 miliarde lei (366 milioane euro) fără TVA, potrivit anunţurilor postate pe platforma licitaţiilor publice - SEAP.

Mai multe articole despre:
drumuri naţionale autostrăzi CNADNR deszăpezire