MENIU

"Las Fierbinţi", de la Pro TV, a râs de PSD şi de mitingul lor

"Las Fierbinţi", serialul de la Pro TV, a ironizat, într-un episod de săptămâna aceasta, mitingul din data de 10 iunie, când social-democraţii şi-au strâns simpatizanţii în Piaţa Victoriei pentru o manifestaţie falsă de susţinere a partidului de guvernământ.

Episodul de marți seară din serialul "Las Fierbinți", de la Pro TV, o cuprins o scenă în care Giani îi cere ajutorul lui Bobiță să găsească locul unde "vine autocarul care pleacă”.

Giani aduce aminte de protestul din 10 iunie, unde au mai fost și Celentano, care "a băut toată berea județului Dâmbovița” și care aproape fusese bătut de jandarmi pentru că scanda "Hai Iohannis”, scrie paginademedia.ro. Ardiles care fusese ținut în soare cu o pancartă pe care scria "Statul paurel”

”Pe Celentano era să-l bată jandarmii, s-a îmbătat și a început să strige "Hai Iohannis, Hai Iohannis”, că nu i-a zis nimeni cu cine să țină. Ardiles s-a plâns că l-au ținut în soare, că le-au dat niște pancarte pe care scria "Statul paurel”.

Giani voia să ajungă la următorul miting, care se ținea împotriva "celor 4 care au vrut să-l omoare pe Dragnea, ca să-l sperie un pic”.

Citiţi şi:

Aspirina din Las Fierbinți: Ăsta e secolul nesimțirii, nu al vitezei


Mai multe articole despre:
Las Fierbinţi a râs de PSD