MENIU

Klaus Iohannis îi încurajează pe români să joace golf - Cât costă sportul recomandat de șeful statului

Iohannis le recomandă românilor să joace golf

Klaus Iohannis i-a încurajat pe români să joace golf, un sport despre care președintele spune că nu este exclusivist și poate fi practicat la orice vârstă. Jurnaliștii Realitatea Plus au făcut o estimare a cheltuielilor pe care le implică acest sport. 

”Mă bucur să întâlnesc aici atâția oameni pasionați de golf, un sport care nu este deloc exclusivist și care oferă un foarte bun prilej de a petrece mai mult timp în natură, de a face mișcare, mai ales în acest context pandemic care face dificilă practicarea multor sporturi.
Golful se poate practica la orice vârstă și încurajez pe cât mai mulți să descopere acest frumos sport, care oferă multe satisfacții”, a declarat Iohannis sâmbătă, la decernarea premiilor unui concurs de golf din județul Alba

În momentul în care ne gândim să jucăm golf, sunt foarte multe lucruri de care trebuie să ținem cont. În primul rând, abonamentul și pachetul de 10 lecții costă, împreună, mai bine de 3.500 de lei, iar acestea sunt prețuri medii. Sunt necesare și echipamente: un cărucior de golf are un preț de aproximativ 1.400 de lei, dar poate ajunge chiar și la peste 6.000 de lei. Crosele sunt o altă investiție importantă, pentru că un set complet poate trece de 3.600 de lei. Dacă se adăugă și mingiile, trebuie să mai scoatem din buzunar 1.400 de lei, pentru 200 de bucăți.  

CÂT COSTĂ SĂ JOCI GOLF

Abonament 4 luni: 1.800-2.220 de lei
Pachet 10 lecții: 1.600 de lei
Cărucior de golf: 1.400- 6.000 de lei
Crose de golf: 3.600 de lei
200 mingi: 1.400 de lei
Tricou, pantofi, pantaloni, mănuși

TERENURI DE GOLF ÎN ROMÂNIA

Teleac, jud. Alba
Pianu de Sus, jud. Alba
Cluj-Napoca, jud. Cluj
Sânpaul, jud. Cluj
București
Potigrafu, jud. Prahova