MENIU

iPhone 6, DAT PESTE CAP la propriu: de ce utilizatorii sunt de vină pentru problemă

iPhone 6 la playtech.ro

iPhone 6 Plus e mai sensibil decât alte telefoane de la Apple și se îndoaie, iar Internetul a explodat cu glume pe tema asta. Dincolo de orice reacție, nu e nimic ciudat că se îndoaie și doar utilizatorii sunt de vină.

iPhone 6 Plus nu e făcut să te așezi pe el. Sunt câteva telefoane peste care poți trece și cu mașina, dar acelea nu sunt nici cele mai subțiri sau „deștepte“, nici cele mai căutate. iPhone 6 și iPhone 6 Plus sunt două dintre cele mai subțiri și elegante telefoane pe care le are piața de oferit. Din fericire, au contracandidat sub forma HTC One (M8). Te-ai întrebat de ce One (M8) nu se îndoaie la fel?

Soluția este în design și în filosofia companiilor. Apple a vrut dispozitive „mai subțiri“ decât cel de anul trecut, i-a reușit, și a vrut să fie din mai mult metal decât în trecut, i-a reușit și asta. Partea proastă când combini cele două premise Apple e că îți ies telefoane precum iPhone 6, care sunt destul de sensibile la presiune. HTC a ales metal, a ales un alt design și alte trăsături tehnice.

HTC One (M8) este mai rezistent, metalul are formă concavă, pornind de deasupra bateriei până pe margini. Asta îi dă rezistență, e ca o boltă. iPhone 6 Plus (și nici cel mic) nu are așa design.

Playtech descrie în detaliu problema iPhone 6 și ce-i de făcut

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mai multe articole despre:
iphone iphone 6 iphone 6 plus