MENIU

iPhone 6: Așa arată noul smartphone Apple

Când va fi lansat pe piaţă iPhone 6? Cât de mare este carcasa noului iPhone 6? Se va numi iPhone 6 sau iPhone Air? Care vor fi noile caracteristici ale noului smartphone Apple? iPhone 6 este așteptat cu nerăbdare de milioane de utilizatori, care și-ar dori să afle cât mai repede răspunsul la aceste întrebări.Numeroase informaţii neconfirmate au apărut în ultimele luni pe Internet referitoare la data de lansare, la specificaţiile și caracteristicile noului iPhone. Apple, însă, nu a lansat nicio declaraţie oficială privind noul iPhone 6. Echipa magazinului online de accesorii pentru Iphone, www.iphone-store.ro, a reușit să obţină câteva informaţii privind data de lansare și carcasa noului iPhone 6.

Când va fi lansat pe piaţă iPhone 6 ?

Probabil mulţi dintre voi aţi auzit deja zvonurile conform cărora noul iPhone 6 va fi lansat în toamna acestui an. Echipa iphone-store.ro a vorbit cu un angajat român pe postul de Agent Servicii Clienţi pentru Apple, care le-a transmis că departamentul lor a primit instrucţiuni să nu își ia concediu în Septembrie, deoarece se prevede un flux mare de apeluri. Prin urmare, cel mai probabil, iPhone 6 (sau, foarte probabil, iPhone Air) va fi lansat în Septembrie 2014.

Cum va arăta noul iPhone 6 ?

Apple comunică producătorilor de accesorii din întreaga lume dimensiunile și forma aproximativă a viitoarelor smartphone-uri, astfel încât aceștia să poată fabrica husele înainte ca telefonul să fie lansat oficial. Pe baza acestor informaţii, s-a realizat o  machetă a noului iPhone, de care echipa magazinului online de accesorii pentru Iphone și iPad, iphone-store.ro, a reușit să facă rost. Nu putem garanta că într-adevar așa va arată urmatorul model de iPhone, dar, cel mai probabil, macheta nu va fi prea departe de adevăr, ţinând cont de faptul că și în anii trecuţi zvonurile s-au confirmat.