MENIU

Ioan Becali, abia condamnat, iar eliberat

Ioan Becali

Abia condamnat din nou la închisoare pentru că a mituit-o pe judecătoarea din "Dosarul Transferurilor", fostul impresar Ioan Becali este iarăşi liber.

Ioan Becali a fost condamnat pe 20 februarie la 7 ani și 4 luni de închisoare, din care i s-au scăzut 2 ani și 6 luni executați în precedenta condamnare. Astăzi, judecătorii de la Tribunalul Slobozia au decis să admită cererea de eliberare condiționată formulată de vărul lui Gigi Becali.

Potrivit deciziei Judecătoriei Slobozia, instanţa "dispune liberarea condiţionată a petentului-condamnat Becali Ioan, deţinut în Penitenciarul Slobozia, pentru restul rămas neexecutat din executarea pedepsei de 7 ani şi patru luni de închisoare, aplicată prin sentinţa penală pronunţată de Curtea de Apel Bucureşti".

Altfel, fratele lui Ioan Becali, Victor, a fost condamnat la 5 ani şi 8 luni de închisoare în aceeaşi speţă. Judecătoarea Geanina Terceanu a fost condamnată la 7 ani de închisoare pentru luare de mită, iar Cristi Borcea a fost achitat în acest dosar.

Mai multe articole despre:
închisoare Ioan Becali