MENIU

INNA a lansat piesa “Heaven”. Are sute de mii de vizualizări deja.

Soundtrack-ul verii nu este complet fără o piesă de senzaţie marca INNA. “Heaven”, cea mai nouă lansare de la INNA, este povestea unei iubiri trăite într-o destinaţie de vis. Ascultă piesa aici. 

Clipul celei mai noi piese a Innei a fost filmat în Mauritius, Shangri-La. Artista este înconjurată de localnici, care o însoţesc în aventura ei pe insulă. În căutarea marii iubiri ea rătăceşte printre ape de cristal şi plaje ce-ţi taie respiraţia. Ritmul uşor tropical combinat cu vocea suavă a INNEI transformă single-ul “Heaven” în piesă perfectă pentru evadare din rutină, iar starea de bine este garantată de la primele acorduri.

"Sunt foarte bucuroasă să lansez "Heaven". Este una din piesele de care m-am îndrăgostit la prima audiţie şi pe care fanii mei o aşteptau nerăbdători. Este sound-ul ideal pentru vara, sper să va bucuraţi de ea" a declarat artista.

“Heaven” conţine şi părţi în franceză, piesă fiind produsă de duo-ul Play & Win, Sebastian Bărac şi Marcel Botezan, care au stat în spatele hiturilor precum “Hoţ”, “Amazing”, “Sun Is Up”, “Club Rocker”, o colaborare cu Flo Rîdă, “Wow”, “INNdiA” şi multe altele.

Regizorul şi DoP-ul videoclipului este John Perez, unul dintre cei mai importanţi cinematografi la nivel internaţional care a lucrat cu artişti precum Shakira, Rihanna, Beyonce, Jay-Z, Alicia Keys şi Lady Gaga.

Asistent regie, DoP şi editor este Khaled Mokhtar, cu care INNA a colaborat adesea pentru proiecte video şi sesiuni live "Rock The Roof" unde artista a cântat pe acoperişurile celor mai înalte clădiri din cele mai mari oraşe din lume: Paris, Londra, Mexic, Istanbul, Los Angeles dar şi "Rock The Street" în Bucureşti.

INNA este una din cele mai apreciate artiste din întreagă lume, inspirând loialitate milioanelor de subscriberi de pe YouTube şi followeri pe Instagram.

Cel mai recent, INNA a surprins prin apariţia surpriză în trupa G Girls, alături de Alexandra Stan, Antonia şi Lori, iar piesă lor de debut “Call The Police” ia cu asalt top-urile muzicale din România şi Europa deopotrivă. În următoarea perioada INNA va avea concerte în Europa, dar şi în Mexic unde pe 2 iulie va împărţi scenă cu faimoşii DJ-îi Steve Aoki şi Deorro.