MENIU

Informații noi după accidentul din Satu Mare. Cum a ajuns tânăra de 28 de ani sub roțile TIR-ului

Anchetatorii care au investigat accidentul rutier produs sâmbătă în orașul Ardud, județul Satu Mare, au stabilit că femeia de 28 de ani care a murit în accident s-a sinucis. Conform polițiștilor, vina aparţine tinerei de 28 de ani, care a intrat pe contrasens și s-a lovit de un TIR ce venea din față, potrivit Voceatransilvaniei.ro.

Polițiștii au ajuns la concluzia că Esztera Keresztes s-a sinucis, atât în urma declarației date de șoferul TIR-ului, dar și a celor ale membrilor familiei femeii. Șoferul a afirmat că a văzut autoturismul Audi venind cu viteză mare din față și circulând nesigur, mergând de pe o bandă pe alta.

Membrii familiei le-au spus anchetatorilor că Esztera a amenințat de mai multe ori că se sinucide la volanul mașinii. Pentru a o împiedica, aceștia au ascuns cheile sau i-au dezumflat roțile de mai multe ori. Totodată, potrivit unor surse femeia ar fi efectuat în mai multe rânduri tratamente pentru boli psihice.

Potrivit presei locale din Sălaj, Esztera a fost înmormântată marți în orașul natal, Sărmășag. Localnicii susţin că Esztera era o fata frumoasă, şi că nu venea des pe acasă. Mai mult pe Voceatransilvaniei.ro.

Mai multe articole despre:
accident Satu Mare tir Ardud