MENIU

Incident fără precedent în avion! Călător dat jos cu forța din cauza unui tatuaj

Un client al companiei aeriene Ryanair susține că a fost discriminat pentru că are tatuaje pe față. O cursă Ryanair de la Birmingham srpre Gran Canaria a efectuat o oprire neprogramată în Spania pentru a da jos un grup de pasageri care se certau, conform publicației Metro.

Davi Stretton-Mellor, un bunic de 33 de ani, a spus că el se afla alături de soția lui, Kerry-Anne Millerchip, și de restul familiei - fiica lor și soțul ei, alături de nepoții cu vârste de doi și trei ani -, atunci când au fost îndepărtați cu forța din avion.

Familia a declarat că aproximativ 17 de ofițeri de poliție au fost implicați în îndepărtarea lor. Davi a spus că adormise după altercația cu ceilalți pasageri, în momentul în care a avut loc aterizarea neprevăzută și a fost trezit de poliția spaniolă care l-a apucat de guler și l-a târât din scaun de-a lungul culoarului din aeronavă. Familia lui a început să protesteze, astfel încât au fost și ei scoși cu forța.

„Am fost tratați într-un mod absolut dezgustător. Ne-au făcut să ne simțim ca niște gunoaie. Am un tatuaj pe față, un tatuaj tribal și cred că de aceea s-au comportat astfel față de mine.Este o discriminare”, a declarat bărbatul.

Familiei i sa spus să aștepte în timp ce bagajele lor au fost scoase din aeronavă, dar numai câteva dintre ele au fost îndepărtate în timp ce un rucsac cu bani și un iPad a fost lăsat la bord.

Aceștia au sosit într-un final, cu o altă cursă, la destinația unde își eptrec în fiecare an vacanța, iar Davi a promis că va face tot posibilul să tragă la răspundere compania Rynair care, până în acest moment, nu a făcut niciun comentariu cu privire la incident.