MENIU

Improvizaţie FATALĂ pentru un bărbat care a vrut să ASCUTĂ cuţitele din gospodărie: MOARTE TERIBILĂ

O improvizație i-a adus moartea. A atașat un motor de mașină de spălat unui flex, însă când l-a pornit, discul s-a rupt și i-a intrat în abdomen, provocându-i leziuni foarte grave la organele interne, scrie aradon.ro.

A pus un motor de mașină de spălat pentru a face flexul să funcționeze, însă improvizația l-a omorât pentru că, din cauza turațiilor foarte mari, discul atașat uneltei s-a rupt și i-a intrat în abdomen. Nenorocirea a avut loc luni seara, în satul Chereluș, victima fiind un bărbat în vârstă de 36 de ani. Acesta ar fi vrut, conform spuselor vecinilor lui, să ascută cuțitele din gospodărie. Ideea de a atașa motorul mașinii de spălat la flex i-a fost însă fatală. Din cauza turațiilor foarte mari produse de motor și a faptului că pânza era mai largă decât axul flexului, discul s-a rupt, o parte intrând într-un frigider, iar cealaltă în abdomenul bărbatului producându-i leziuni foarte grave.

„A vrut să facă o improvizație dintr-un motor de mașină de spălat și să pună un flex pe el ca să-și tragă un cuțit la polizor. Când l-a băgat în priză pânza s-a rupt – că era motor de mașină de spălat cu mii de turații pe minut – și jumătate o intrat în el, jumătate în frigider”, a povestit un vecin de-al victimei.

„E vorba de un pacient de 36 de ani cu un traumatism abdominal foarte sever, în urma unui accident cu un flex – cu leziuni de vase mari, de artere, de ficat, de pancreas, practic imposibil de gestionat chirurgical. A făcut un stop imediat după ajungerea în Unitatea de Primire Urgențe. Ulterior a fost transfuzat cu cantități foarte mari de sânge și tentată hemostază chirurgicală. Pacientul a decedat după câteva ore”, a declarat Adrian Wiener, directorul medical al Spitalului Județean Arad.

La Spitalul Județean Arad, bărbatului i-au fost transfuzați 4 litri de sânge și 6 litri de plasmă.