MENIU

I se spune "amestecul de aur". Este cel mai bun leac natural antibiotic și anticancer. Iată rețeta!

Această este o reţeta care se prepară rapid. I se spune "amestecul de aur" deoarece aspectul şi proprietăţile sale amintesc de preţiosul metal, aurul. Este recomandat în special atunci când va confruntaţi cu probleme bacteriene şi virale. Întăreşte sistemul imunitar şi previne apariţia cancerului.

Mierea este bine cunoscută a fi unul dintre cele mai bune remedii naturale. Acelaşi lucru poate fi spus şi despre turmeric. Însă atunci când sunt combinate, aceste două ingrediente au un puternic efect anti-inflamator, antibacterian şi anti-cancerigen.

Această combinaţie are capacitatea de a îmbunătăţi atât flora intestinală cât şi întregul proces de digestie.

Iată care sunt componentele acestui amestec:

o lingură de turmeric

100 de grame de miere

o lingură Salv 7(extract uleios)

2 linguri de oţet de mere cu miere

o linguriţă de coajă de lămâie rasă

un vârf de cuţit de piper negru

Puneţi curcumă, piperul negru ,salv 7 şi oţetul de mere într-un castron şi amestecaţi bine. Adăugaţi coajă de lămâie rasă şi apoi la final, mierea. Amestecaţi bine până când veţi obţine un preparat omogen. Se transferă amestecul rezultat într-un borcan de sticlă cu capac şi se păstrează la frigider.

În cazul în care sunteţi răciţi sau aveţi o altă infecţie în organism, în primele două zile trebuie să consumaţi o jumătate de linguriţă din ora în ora. A treia şi a patra zi trebuie să consumaţi o jumătate de linguriţă la fiecare două ore. După cea de-a patra zi, consumaţi jumătate de linguriţă de trei ori pe zi. Continuaţi cu acest tratament până când veţi scapă de simptomele care va supără.

Pentru acţiunea împotriva cancerului, consolidarea imunităţii şi îmbunătăţirea stării generale de sănătate, să ia câte o lingură din amestecul de aur în fiecare zi. Consumă remediul dimineaţă pentru că în acest fel veţi beneficia din plin de efectele lui miraculoase.

Puneţi remediul în gură şi aşteptaţi până când această se topeşte complet. După ce aţi înghiţit, aşteptaţi câteva minute înainte de a bea orice fel de băutură. De asemenea, puteţi răspândi amestecul de aur pe o bucată de pâine şi o puteţi mânca la micul dejun. Puteţi să-l adăugaţi în ceai, dar asiguraţi-va că ceaiul să nu fie fierbinte, deoarece amestecul va pierde din proprietăţi. (sursa: BZI.ro)

Mai multe articole despre:
miere cancer lămâie antibiotic Piper turmeric