MENIU

Horoscopul săptămânii 16 - 22 octombrie: Zile cu emoții puternice stârnite de valul schimbării. Trei zodii lovite de noroc

Horoscopul săptămânii 16 - 22 octombrie: Zile cu emoții puternice stârnite de valul schimbării

Horoscopul săptămânii 16 - 22 octombrie vine cu o mulțime de emoții intense și ne conduce către o perioadă interesantă, în care trebuie să fim pregătiți pentru orice surpriză. Indiferent de zodia noastră, horoscopul ne ajută să fim mai atenți la ceea ce se întâmplă în jurul nostru și ne oferă instrumentele necesare pentru a reacționa când apare nevoia de a ne adapta.

Ca de fiecare dată, evenimentele astrale ne ajută să ne dăm seama cum vor fi următoarele zile. Pe 16 octombrie, Luna în Scorpion se va afla în opoziție cu Jupiter retrograd în Taur, generând o serie de probleme când vine vorba de interacțiunea dintre zodii.

Unele vor simți nevoia să se relaxeze departe de cei din jur și vor tânji după acel spațiu personal pe care cu greu îl pot obține. Este o zi complicată, dar lucrurile pot arăta mai bine pentru nativii care au curajul să spună ce simt.

Pe data de 17, Luna se mută în Săgetător, încurajând semnele zodiacale să fie mai îndrăznețe, să își urmeze visurile și să pornească în aventuri unice. Apoi, în ziua de 19 octombrie, Luna ajunge în Capricorn și schimbă total atmosfera. Tensiunea va pluti în aer începând cu această dată, pentru că zodiile vor dori să se concentreze pe obiectivele lor și vor simți că persoanele din jur încearcă să le pună piedici. Nu este exclus să apară unele conflicte, așa că pregătește-te pentru ce va urma.

A doua zi, Soarele în Balanță se va afla în conjuncție cu Mercur în Balanță. Energiile acestui eveniment astral ajută pe toată lumea să își reia planurile abandonate, numai că o altă poziționare cosmică ar putea crea ceva probleme. Mercur în Balanță va forma, în același timp, și un pătrar cu Pluto în Capricorn, fapt ce va îngreuna comunicarea. Neînțelegerile pot apărea de la lucruri banale, ceea ce înseamnă că trebuie să ai grijă la tonul vocii și la gesturile făcute.

Horoscopul tahitian: Ce tip de femeie esti, conform șamanilor din insulele exotice

Ultima zi a săptămânii este marcată de evenimente astrale de mare însemnătate. Luna intră în Vărsător și Mercur ajunge în constelația Scorpionului. Ce surprize aduc? Ei bine, curajul de a ieși din zona de confort și deschiderea către nou ne vor însoți pe toți de dimineața și până seara.

Berbec

O să ai parte de suișuri și coborâșuri în sectorul financiar și la jumătatea săptămânii s-ar putea să simți că ai ajuns la capătul puterilor. Totuși, până la final reușești să revii pe poziții și să faci această perioadă să devină una de neuitat.

Taur 

O să întâmpini multe provocări neplăcute în zilele ce urmează și vei fi destul de trist/ă, căci nu vei înțelege de ce ți se întâmplă toate astea ție. În ciuda problemelor care apar, trebuie să te axezi în continuare pe muncă și să nu îți neglijezi îndatoririle.

Gemeni 

Săptămâna ta va fi complicată, căci vei întâmpina o mulțime de greutăți la serviciu. Volumul de muncă va crește și te vei strădui să îmbini utilul cu plăcutul, chiar dacă nu prea îți va ieși.

Rac 

Vei avea parte de câteva tensiuni în plan personal și poate fi vorba de câteva certuri neprevăzute cu familia. În ciuda acestor neplăceri, situația financiară va reuși să te înveselească, fiindcă îți merge foarte bine în afaceri.

De ce nu te plac oamenii, în funcție de zodie. Horoscopul antipatiilor sociale

Leu  

Săptămâna ta va fi una bună, însă finalul ei îți va lăsa un gust amar. Trebuie să ai mare grijă când faci tranzacții, fiindcă riști să pierzi sume importante dacă nu acorzi atenție detaliilor.

Fecioară 

În această perioadă, ai succes garantat pe toate planurile și trebuie să faci tot ce poți pentru a profita de șansele primite. Străduiește-te să nu ratezi niciuna, mai ales dacă vrei să evoluezi rapid, într-un timp foarte, foarte scurt.

Balanță

Cauți un nou loc de muncă? Aceasta este săptămâna perfectă pentru astfel de schimbări, scrie Diva Hair. Ai capacitatea de a te adapta ușor la un nou stil de viață, așa că nu ți se va părea prea greu să o iei de la zero într-un domeniu complet necunoscut.

Scorpion  

Ai parte de o săptămână plină de suișuri și coborâșuri, dar reușești să nu te pierzi cu firea. Tensiunile dintre tine și apropiați vor avea un impact negativ asupra sistemului tău nervos, așa că puțină relaxare nu ți-ar strica. Fă ce te face fericit/ă!

Top 3 zodii care reușesc să treacă peste toate încercările. Sunt cele mai puternice

Săgetător 

Succesul pe toate planurile va atrage în calea ta dușmani de temut, așa că trebuie să le ții piept și să lupți pentru meritele tale. Nu lăsa pe nimeni să îți spună că ai muncit în zadar, mai ales dacă știi care a fost scopul încă de la început.

Capricorn 

Provocările acestor zile te vor face să te simți destul de stresat/ă, mai ales că vei observa cum portofelul se subțiază și conturile se golesc. Amintește-ți că panica te poate face să pierzi și mai mult, ceea ce înseamnă că trebuie să îți păstrezi calmul.

Vărsător 

Situația ta financiară se va îmbunătăți, mai ales după ce vei înțelege cât de important este să îți păstrezi optimismul. Până acum, aveai probleme cu banii pentru că atrăgeai doar energii negative, care te făceau să ieși mereu pe minus.

Pești 

Un amalgam de sentimente îți vor pune stăpânire pe inimă și pe minte. Vor fi și pierderi și câștiguri, așa că va trebui să înveți să le gestionezi, chiar dacă pare greu la început.

Care este karma ta, în funcție de anul în care te-ai născut