MENIU

Horoscop 23 ianuarie. Începe marea furtună! Situaţii greu de gestionat, drame cumplite

Horoscop 23 ianuarie. Începe marea furtună! Situaţii greu de gestionat, drame cumplite

Leii trec peste toate cu simtul umorului, Balantele au de luat o decizie importanta, iar Varsatorii viseaza cu ochii deschisi!

Berbec

Chiar daca un cunoscut a facut o greseala, nu il judecati, ci ajutati-l. Astfel, o sa il sprijiniti pentru a iesi din acest impas.

Taur

Lipsa de atentie din partea persoanei iubite va da o stare de agitatie. Va puneti prea multe intrebari, dar fara motive reale de ingrijorare. Este doar o perioada stresanta.

Gemeni

O intalnire importanta va poate oferi ocazia unui nou inceput. Sunteti deschisi spre tot ce e nou. Seara va prinde in compania persoanei iubite.

Rac

Acordati atentie vietii voastre sociale. Iesiti in oras sau va intalniti cu prieteni pe care nu i-ati mai vazut de ceva timp.

Leu

Simtul umorului va ajuta sa depasesti cu brio o situatie care pare tensionata si de care va temeati. Fiti tot timpul cu zambetul pe buze si o sa oferiti o lectie importanta.

Fecioara

Zi foarte importanta pentru voi. Sunteti pe punctul sa semnati un contract, iar inima parca va sare din piept de fericire. Va fi o zi buna.

Balanta

Trebuie sa alegeti intre doua lucruri care va plac la fel de mult. Este o decizie greu de luat si va trebui sa va ganditi foarte bine la ceea ce trebuie sa faceti in continuare.

Scorpion

Cheltuiti toti banii pe care ii aveti si o faceti cu drag, pentru ca achizitionati ceva ce va trebuie in casa. De multa vreme asteptati acest moment.

Sagetator

Uitati de toate momentele neplacute din ultimele zile. Acest lucru se datoreaza unui telefon primit de la un colaborator.

Capricorn

Sunteti cam lenesi astazi si o sa fiti pusi fata in fata cu o persoana care nu este pe placul vostru. Va trebui sa faceti fata unor provocari si ar fi bine sa incercati sa iesiti cu brio din tot, scrie bucurestifm.ro.

Varsator

Visati cu ochii deschisi la cateva zile in care sa nu aveti nimic de facut. Mai este mult pana la concediu, asa ca incercati sa va concentrati la treaba.

Pesti

Dimineata o sa aveti parte de cateva emotii, insa totul se rezolva pana la venirea pranzului. Ba chiar o sa primiti o veste ce va va face sa va schimbati planurile pentru urmatoarele zile.