MENIU

Horoscop 19 martie. Zodia care ajunge la sapă de lemn. Mai jos de atât nu se poate!

Iata ce va rezerva astrele pentru ziua de luni, 19 martie 2018.

BERBEC

Este o zi in care reflectati la viata voastra. Puneti pe hartie aspectele bune si cele mai putin bune si vedeti ce anume va lipseste pentru a fi cu adevarat fericiti.

TAUR

O zi plina de intalniri cu oameni interesanti se anunta astazi pentru voi. Oameni care sunt dispusi sa va impartaseasca din experienta lor de viata, in beneficiul vostru.

GEMENI

Pentru voi, astazi visurile chiar devin realitate. O veste primita din partea cuiva drag va ofera mult entuziasm pe care simtiti nevoia sa il impartiti cu ceilalti. Ii molipsiti pe toti cu veselia voastra.

RAC

Nu sunteti pe aceeasi lungime de unda cu persoanele din jurul vostru, dar asta nu este neaparat ceva rau. Din mai multe pareri puteti afla informatii cu adevarat valoaroase.

LEU

Situatia financiara intra pe un fagas normal. Reusiti sa va organizati si sa va reduceti cheltuielile pe lucruri inutile.

FECIOARA

O veste buna primita la telefon va face sa vedeti altfel viata. Daca in prima parte a zilei sunteti cam abatuti, pe seara deveniti veseli si increzatori.

BALANTA

Este un moment potrivit sa fiti mai atenti la propria persoana. Incercati sa va relaxati mai mult, faceti ce va place si incarcati-va cu energie pozitiva.

SCORPION

Puneti la cale ceva ce va imbunatati relatia personala si mai ales modul in care va intelegeti cu partenerul de viata. Realizati cat este de important sa lasati de la voi atunci cand trebui.

SAGETATOR

Cariera voastra se va imbunatati datorita unui proiect pe care o sa il incepeti in perioada urmatoare. Demonstrati ca sunteti capabili sa indepliniti orice sarcina.

CAPRICORN

Este o zi in care rabdarea voastra va fi pusa la incercare. Nu luati decizii in graba, abordati totul cu rabdare si calm si lucrurile se vor rezolva de la sine, scrie bucurestifm.ro.

VARSATOR

Agenda este foarte incarcata, dar nu va plangeti, pentru ca voi ati fost de acord sa acceptati tot felul de sarcini suplimentare, desi stiati ca nu aveti timp.

PESTI

Primiti o oferta interesanta, din punct de vedere profesional, si o analizati cu atentie. Visati putin la ceea ce s-ar putea intampla in continuare.