MENIU

Horoscop 18 aprilie. Câştiguri nesperate în bani, dar boala pune stăpânire pe tine. Necazuri

Horoscop 18 aprilie. Câştiguri nesperate în bani, dar boala pune stăpânire pe tine. Necazuri

O conjunctura de grup va pune in situatia de lider. Pozitia va va face generos, iar reactiile vor fi pe masura

Berbec – Va bate gandul sa jucati cuiva apropiat o farsa. O puteti face, cu conditia sa nu depasiti limitele si sa va includeti in joc.

Taur –  Va ingrijoreaza ideea de a ceda din control intr-o chestiune privata, de familie. Autoritatea insa are si modalitati mai subtile de manifestare!

Gemeni – Veti intra in contact cu autoritati, sau veti primi o decizie oficiala. In principiu, aceasta nu va afecta situatia actuala, totul depinde de cum veti proceda de aici incolo.

Rac –  Va trebui sa dati un raspuns la o propunere care vi s-a lansat de ceva vreme. Persoanele implicate vor insista sa le fiti colaborator. Chestiunea e pe termen lung.

Leu – Va merge foarte bine la job, unde veti avea parte de aprecieri sincere. Asta va stimuleaza si se rasfrange pozitiv in toate aspectele vietii cotidiene.

Fecioara – Se poate accentua un conflict intre generatii,cu parintii sau copiii. Dreptatea e undeva la mijloc, deci partial va trebui sa acceptati un compromis.

Balanta – Risc mare de cearta cu partenerul pe fondul unor ambitii marunte. Pretul emotional este prea mare pentru o victorie lipsita de importanta practica!

Scorpion – Sunteti in fata unui bilant inainte de a face unele schimbari necesare. Cateva lucruri e bine sa fie pastrate sau continuate.

Sagetator – Un demers initiat recent catre o persoana influenta merge cat se poate de bine. Va puteti astepta la avantaje foarte placute.

Capricorn – O conjunctura de grup va pune in situatia de lider. Pozitia va va face generos, iar reactiile vor fi pe masura, scrie radioconstanta.ro.

Varsator – Astazi sunteti usor depresiv din cauza unei aglomerari de sarcini. Cautati sustinerea la cei apropiati.

Pesti – Un eveniment va va stimula sa faceti niste economii. Poate fi vorba de un plan de vacanta sau de posibilitatea unei achizitii importante la un pret bun.