MENIU

Horoscop 14 iulie. Bucurie mare! În sfârşit, norocul îţi surâde. Nu te aşteptai la una ca asta!

Horoscop 14 iulie. Bucurie mare! În sfârşit, norocul îţi surâde. Nu te aşteptai la una ca asta!

Iată ce vă rezervă astrele pentru ziua de sâmbătă, 14 iulie.

BERBEC

Weekend-ul acesta va fi destinat familiei și în special rudelor mai tinere. Petreceți mult timp cu ele și o să aveți câteva amintiri speciale.

TAUR

Pentru voi, weekend-ul ăsta înseamnă liniște și relaxare. Știți că urmează o perioadă agitată, așa că faceți tot posibilul să vă încărcați bateriile și să vă încărcați cu energii pozitive.

GEMENI

Pe voi weekend-ul vă prinde departe de casă. Aveți multe de învățat depre o persoană în această călătorie. Drumul este foarte clar acum și știți ce hotărâri trebuie să luați în viitorul apropiat, scrie bucurestifm.ro.

RAC

Sunteți într-o formă de zile mari și vă distrați în compania unor oameni foarte dragi. Nici că vă puteați dori un weekend mai frumos.

LEU

Sunteți cu gândul la vacanță. Puneți la punct ultimele detalii ale plecării voastre, astfel încât să fiți siguri că nimeni și nimic nu poate să vă strice cheful de distracție.

FECIOARĂ

Refuzați să accpeti că ați făcut o greșeală și continuați să căutați un vinovat. În cele două zile ale weekend-ului veți fi preocupați de această problemă și o să ignorați tot ceea ce se petrece în jurul vostru.

BALANȚĂ

Aveți un simț al umorului foarte dezvoltat și veți fi omul de bază pentru toți. Oricât de greu ar fi ceea ce au de făcut, li se va părea mult mai lejer dacă veți fi în preajma lor.

SCORPION

Zilele acestea veți sta mai mult cu familia sau cu prietenii foarte apropiați. Asta se întâmplă datorită unui eveniment foarte important pentru voi. Sâmbătă seară veți avea parte de o surpriză.

SĂGETĂTOR

După o săptămâna de muncă, acum vreți să vă odihniți, însă planurile vă sunt date peste cap de prieteni care vor să iasă cu voi în oraș și să vizitați locuri de care ați cam uitat.

CAPRICORN

Lăsați grijile în weekend-ul acesta și faceți numai ceea ce vă face plăcere. În ultima vreme v-ați ocupat doar de muncă și prieteni și nevoile voastre le-ați lăsat pe ultimul loc. Realizați că voi sunteți cei mai importanți și trebuie să luați asta în serios.

VĂRSĂTOR

Se apropie termenul limită pentru ceva și intrați în criză de timp. Trebuie să învățați o lecție foarte importantă din ceea ce se întâmplă acum.

PEȘTI

Veți fi văzuți că un mic lider în aceste zile și o să fiți puși să le explicați tot ceea ce îi interesează. Pe de-o parte vă simțiți bine și importanți, însă unele întrebări vă pun în dificultate și nu prea faceți față.