MENIU

HALUCINANT! Fiul a fost sunat de tată la 11 zile după ce a crezut că l-a îngropat

Un tată încă îndurerat după ce și-a îngropat fiul, a aflat 11 zile mai târziu că acesta era încă în viață. Frank J. Kerrigan, un californian în vârstă de 82 de ani, a fost informat de către medicul legist că fiul său fără adăpost a fost găsit mort pe stradă.

I sa spus - în mod eronat - că fiul său fusese identificat prin amprente digitale, astfel că familia a trimis o jerbă de flori la fața locului, pe trotuarul unde credeau că a murit, unde încă se mai afla o grămadă de pături.

Dar apoi un prieten l-a sunat pe Frank, spunându-i că fiul lui e în viață și i l-a dat la telefon. 

Medicii legiști din Orange County l-au anunțat că autoritățile făcuseră o eroare în privința identificării bărbatului. Au confundat pe altcineva cu Frank M. Kerrigan (57), care este bolnav psihic și trăiește pe străzi. 

Familia lui Kerrigan a cheltuit peste 22.000 de dolari pentru ceremonia înmormântării și au decis să dea în judecată statul pentru această eroare. 

Sora bărbatului crezut mort a declarat că Frank a hotărât să trăiască pe stradă și nu poate fi recuperat, iar trauma de a afla că acesta a murit nu poate fi ștearsă cu buretele.