MENIU

Gheorghe Dincă ar fi înghițit un bilețel ascuns în cămașă. Ce scria pe el

Gheorghe Dinca ar fi inghitit un biletel

Gheorghe Dincă ar fi înghițit un bilețel pe care investigatorii nu l-ar fi găsit în cămașa pe care acesta o purta, transmite presa centrală. 

Gheorghe Dincă, criminalul odios de la Caracal, și-a schimbat declarația inițială și a spus că nu a omorât-o pe Luiza Melenc, ci fata ar fi fost violată și traficată de mai mulți bărbați. Gheorghe Dincă a ajuns din nou, vineri, la DIICOT.

Amănunte noi ies la iveală în cazul Caracal. Întrebat de persoanele care ar fi fost implicate în dispariția Luizei Melencu, Gheorghe Dincă a spus că a înghițit un bilet pe care îl avea în buzunarul de la cămașă, atunci când a fost lăsat să meargă la toaletă.

În momentul în care Gheorghe Dincă a fost ridicat de la locuinţa în care se afla, o parte din haine au fost luate pentru ca bărbatul să le poată purta în închisoare. După mai bine de 3 luni, monstrul din Caracal Gheorghe Dincă a îmbrăcat cămaşa cu pricina, găsind un bilet în buzunar, potrivit wowbiz.ro.

Gheorghe Dincă ar fi dezvălut că pe bilet se aflau numerele de telefon ale celor doi complici, numărul Alexandrei Măceșanu, dar și ale altor persoane la care Dincă nu voia să se ajungă. Avocatul familiei Melencu spune că Dincă a povestit cum s-a speriat că-l vor prinde cu biletul și că l-a înghițit cu greu pentru că era pe scris pe un carton.

Avocatul lui Gheorghe Dincă susține că Luiza Melencu ar fi fost luată de complici fără voia lui.

Mai multe articole despre:
gheorghe dinca