MENIU

FOTO | Sfârșit tragic pentru un bărbat din Bistrița-Năsăud. A murit înecat la o balastieră de pe malul Someșului

Sursa foto: Realitatea de Bistrița

Un incident cumplit a avut loc, miercuri, în județul Bistrița-Năsăud. Un bărbat a fost găsit înecat la o balastieră aflată pe malul Someșului, pe raza localității Braniștea, potrivit realitateadebistrita.net.

La fața locului au intervenit de urgență polițiștii din cadrul Poliției orașului Beclean, un echipaj SMURD și pompierii din cadrul ISU Bistrița-Năsăud.

,,Pompierii au găsit la locul indicat un bărbat înecat, prins sub o plută. Victima a fost extrasă și predată echipajului medical care a aplicat protocolul de resuscitare, dar din nefericire bărbatul în vârstă de 53 de ani nu a răspuns manevrelor și astfel a fost declarat decesul acestuia la fața locului", a transmis Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud.

Potrivit polițiștilor, bărbatul de 53 de ani este din Braniștea și era angajat al balastierei.

Trupul neînsuflețit al victimei va fi transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei, pentru a se stabili cauza decesului.

În cauză polițiștii desfășoară cercetări în cadrul unui dosar penal, pentru lămurirea împrejurărilor producerii evenimentului.