MENIU

FOTO MApN: Tone de echipamente medicale au ajuns în țară din Coreea de Sud

45 de tone de echipamente medicale din Coreea de Sud au ajuns, joi dimineață, în Capitală, cu o aeronavă NATO. Este vorba despre 100.000 de combinezoane de protecție, care au fost achiziționate prin Oficiul Național de Achiziții Centralizate.

O aeronavă NATO a aterizat, joi dimineață, pe Aeroportul Otopeni cu 45 de tone de echipament medical din Coreea de Sud.  Au  fost aduse 100.000 de combinezoane de protecție, care au fost achiziționate prin Oficiul Național de Achiziții Centralizate.

Acest lucru are loc după ce după ce MApN a solicitat Capabilității de Transport Aerian Strategic a NATO, care operează de pe Baza Aeriană Papa din Ungaria, desfășurarea unei misiuni aeriene de urgență.

În acțiune sunt implicate următoarele structuri: Misiunea diplomatică de la Seoul, Departamentul de Comerț Exterior din cadrul Ministerului Economiei, Comerțului, Energiei și a Mediului de Afaceri, Oficiul Național pentru Achiziții Centralizate, Ministerul de Interne, Inspectoratul Național pentru Situații de Urgență, Ministerul Apărării Naționale, Heavy Airlift Wing, parte a Airlift Capability.

O aeronovă NATO va aduce în România 45 de tone de echipament medical din Coreea de Sud

Mai multe articole despre:
nato coreea de sud mapn