MENIU

Fost lider PSD, afirmație-șoc: ”Peste 100 de persoane, îngropate în curtea lui Dincă”

Criminalul de la Caracal

Marian Vanghelie a făcut vineri seara declarații halucinante despre Gheorghe Dincă.

Marian Vanghelie a vorbit aseară într-o intervenție telefonică despre cazul de la Caracal . Fostul primar al sectorului 5 a declarat că în casa criminalului celor două adolescente se află peste 100 de victime.

„Să știți că acolo, în casă, sunt peste 100 de oameni morți. Să se sape bine în casă, sub betoane, și să se caute. Veți afla în perioada următoare cum și câți copii au fost trimiși la prostituție în străinătate.", a declarat politicianul, potrivit dcnews.ro.

Fostul primar a mai spus că se încearcă mușamalizarea crimelor lui Gheorghe Dincă fiind implicate mai multe clanuri interlope.

Avocatul familiei Luizei, Tonel Pop, a declarat, vineri, la Caracal, că Gheorghe Dică i-a ironizat pe anchetatori, în timpul verificărilor la Casa groazei, spunându-le că-i pare bine că îi fac curat în casă. "A zis "Ah, ce frumos că-mi faceţi curat, că tot vreau să-mi vând casa". Şi casa, zice procurorul, îţi intru peste ea, şi atunci s-a cam intristat. Eu am înţeles ceva din asta!", a declarat Tinel Pop.

Este o implicare atât de mare. Cu cât se încearcă mușamalizarea acestui caz cu atât se vor afla mai multe aspecte. Lucrurile ar trebui să se desfășoare sub o altă formă. A fost declanșată această problemă într-un mod special pentru a pune mâna pe putere în această țară. O să vedeți ce o să apară în perioada următoare. Peste clanurile interlope avem niște Clanuri care au condus țara asta.", a mai spus Marian Vanghelie la B1 TV.

Mai multe articole despre:
criminal Caracal crime Caracal