MENIU

Florin Cîțu, critici pentru foștii premieri: Înțeleg că în ultimii ani n-au prea venit pe Litoral... Am spart eu gheața!

Florin Cîțu, critici pentru foștii premieri: Înțeleg că în ultimii ani n-au prea venit pe Litoral... Am spart eu gheața! Foto: INQUAM/George Călin

Premierul Florin Cîțu spune că va veni de mai multe ori pe Litoral pentru a susține turismul românesc, așa cum ultimii prim-miniștri nu au făcut în ultimii ani.

„Voi fi mai des pe Litoral. Înțeleg că in ultimii cativa ani de zile ani prim-miniștrii n-au prea venit pe Litoral.

Am spart eu gheața. Sunt aici și voi fi aici și în perioada următoare pentru a susține turismul românesc în această vară”, a declarat Florin Cîțu, joi, în conferința de presă din fața Prefecturii Constanța.

Premierul Florin Cîțu s-a referit din nou la siguranța vaccinării odată cu deschiderea sezonului estival și a precizat în acest sens că vor exista mai multe indicatoare, panouri sau anunțuri în locații diferite, pe plajă.

Șeful Executivului a dat un și exemplu în acest sens, referindu-se la un indicator aflat în zona unde a susținut declarațiile de presă. 

„Aici avem și un semn - Campare, locație sigură, noi ne-am vaccinat. Un semn care va fi pus in acele locații în care personalul este deja vaccinat. Sper să avem acest semn in toate locațiile de pe Litoralul românesc”, a mai spus, joi, Florin Cîțu.

Premierul a discutat joi cu cei din HoReCa pentru a stabili mai multe măsuri anti-COVID-19 în vederea revenirii la normalitate și a deschiderii sezonului estival de la 1 iunie 2021.

Florin Cîțu: Prima etapă de RELAXARE va fi de la 1 iunie 2021. Putem vorbi de ELIMINAREA măștii pe plajă