MENIU

Florin Călinescu, veste pentru Liviu Dragnea: motivul pentru care se îngroapă

<p>Florin Călinescu</p>

Florin Călinescu, actorul şi juratul de la Pro TV, i-a explicat lui Liviu Dragnea de ce se îngroapă din punct de vedere politic.

Conform lui Florin Călinescu, un motiv ar fi faptul că-l ţine aproape pe Darius Vâlcov. Ce l-au determinat pe omul de televiziune să tragă această concluzie? Cele mai recente declaraţii ale lui Vâlcov la adresa BNR-ului. Darius Vâlcov, consilierul pe probleme economice al premierului Viorica Dăncilă, a sugerat că Mugur Isărescu va fi înlocuit de la BNR și l-a amenințat voalat și pe șeful Consiliului Concurenței, cerându-i o investigație asupra băncilor.

Florin Călinescu i-a explicat lui Dragnea cum crede că stă treaba.

"Livulică (n.r. - Liviu Dragnea), unul din motivele datorită căruia te îngropi cu bună ştiinţă e toata ciupercăria dobitocilor pe care o cultivi cu mare pricepere. De fapt infractori. Unii condamnaţi definitiv (ştii despre ce vorbesc) şi alţii, posibil viitori condamnaţi. Unul din ei, Vâlcov.

Zice ăsta, impertinent ca o c......ă uscată, dusă de vânt în varful unui eucalipt, că BNR e vinovat de toata treaba cu banii! Şi că el îşi ia banii la plic. Asta mi se pare corectă.
Asta ca să fiu civilizat. Îngrăşământ nu pot să faci că moare recolta.

Pamflet", a postat Florin Călinescu.

Citiţi şi:

Florin Călinescu vine cu un sfat şocant pentru Viorica Dăncilă, în relaţia cu Dragnea

Mai multe articole despre:
Florin Călinescu veste pentru Dragnea