MENIU

Florin Călinescu, reacţie tranşantă când a auzit că Rareş Bogdan s-a alăturat PNL-ului

Rareș Bogdan s-a decis să facă pasul în politică și va candida la alegerile europarlamentare pe listele PNL. 

Astfel, duminică, 17 martie, Rareş Bogdan va face ultima emisiune Jocuri de Putere la Realitatea TV, apoi va lua o decizie, după ce va discuta cu patronul Cozmin Gușă.

"Mă voi lupta pentru ca România să nu fie acaparată complet de tentaculele PSD - ALDE - UDMR", şi-a justificat Rareş Bogdan pasul făcut.

Decizia luată de realizatorul Realitatea TV a ajuns şi la urechile lui Florin Călinescu. Actorul de la Pro TV a intrat într-un dialog virtual cu fanii săi, unde, pe scurt, au abordat şi subiectul Rareş Bogdan.

"Aţi văzut lista PNL-ului?", a fost întrebat Florin Călinescu de un utilizator Facebook.

"Am văzut, nu e treaba mea", a venit răspunsul tranşant de la Călinescu.

Cozmin Guşă, acţionar Realitatea TV, a expus poziţia postului Realitatea TV faţă de noua activitate şi calitate a lui Rareş Bogdan.

"Suntem alături de Rareş în a schimba haina de jurnalist cu cea de politician. Noi îl sprijinim pe Rareş, dar nu sprijinim PNL, după cum nu sprijinim alte partide. Noi suntem şi ne-am definit ca o televiziune a cetăţeanului, nu ca o televiziune a niciunui partid. Sigur că e o schimbare, pe repede înainte o să schimbăm grila. O să vă întâlniţi la orele obişnuite cu alţi colegi. Oameni din Realitatea, de la noi, din fabrica Realitatea, o să realizeze emisiuni conform cu ce am făcut până acum. Poziţia noastră este că suntem alături de el în această întreprindere politică, va fi invitat la Realitatea în cariera lui. Rareş Bogdan, mult succes, şi o să fii la Realitatea într-o postură complicată: de invitat, oferind soluţii de pe o platformă politică", a afirmat Guşă.

Mai multe articole despre:
Florin Călinescu despre Rareş Bogdan