MENIU

Fenomene paranormale pe unul dintre cele mai circulate drumuri din Iaşi

Fenomene paranormale la Iaşi

In judetul Iasi au ajuns sa se petreaca lucruri din ce in ce mai ciudate. Pe un drum judetean intens circulat, de ceva vreme se petrec fenomene paranormale si nimeni nu-si poate explica motivele. Culmea, pana in prezent nu s-a reusit sa se gaseasca vreo solutie la problema, iar oamenii care se incumeta sa circule pe acolo isi blestema zilele.

Un drum care face legatura intre judetul Iasi si Republica Moldova a disparut complet de pe harta. Artera respectiva leaga municipiul direct de localitatea Ungheni din Republica Moldova, trecand aproape de punctul feroviar de trecere a frontierei dintre Romania si tara vecina. Numai ca o tentativa a drumarilor de a transforma drumul respectiv intr-un punct rutier de frontiera a fost sortita esecului, scrie bzi.ro. 

Mai mult, drumul nu mai apare in evidentele niciunei directii de drumuri, dupa ce a fost cedat de catre Directia Judeteana la cea Regionala. Concret, Directia Judeteana de Administrare a Drumurilor si Podurilor (DJADP) Iasi a cedat DJ 249 A Iasi - Ungheni catre Directia Regionala de Drumuri si Poduri (DRDP) pentru reabilitarea totala si transformarea in artera principala de acces din Republica Moldova. Si asta a fost acum ceva vreme.

De atunci nu s-a mai intamplat nimic notabil, iar drumul a ramas la fel de gaurit, plin de gropi la tot pasul spre nemultumirea soferilor. "Este o situatie complicata. Nu se poate lua in calcul investitia pe acel drum pentru ca Directia Regionala de Drumuri nu l-a preluat. Au spus ca nu s-a emis inca nicio Hotarare de Guvern. Ministerul sustine ca drumul este in continuare al Consiliului Judetean, insa acest for a dat o hotarare prin care l-a cedat la Drumurile Nationale. Este o situatie identica cu cea de la Drumul Hotilor", a spus Daniel Minciuna, directorul Directiei Judetene de Drumuri.

Mai multe articole despre:
drum fenomene paranormale