MENIU

Episcop de la Caracal, după crimele lui Dincă: "Creşti 15 ani o copilă şi vine o jigodie şi o ia"

Presfinţitul Sebastian, care este Episcopul Slatinei şi Romanaţilor, a vorbit la slujba de duminică despre cazul care a zdruncinat o ţară întreagă, eventualele crime comise de Gheorghe Dincă.

Episcopului Slatinei şi Romanaţilor, Presfinţitul Sebastian, a oficiat, duminică, la Caracal o slujbă pentru Alexandra, la care au asistat peste o sută de credincioşi. El a transmis un mesaj tulburător celor care au mers să se roage pentru fata omorâtă de Gheorghe Dincă.

"Evenimentele acestea care ne-au îngrozit pe toţi, mai cu seamă pe cei care aveţi fete, tinere, care sunt căutate şi preferate de aceste reţele ticăloase de oameni care nu se mai satură de bani şi de plăcere. Creşti 15 ani o copilă şi vine o jigodie şi o ia de lângă tine, şi îşi bate joc de ea şi o omoară, unul care n-a mişcat un ac ca să crească acel copil”, le-a transmis credincioşilor episcopul.

A treia zi de verificări extinse efectuate de echipe complexe de poliţişti şi procurori DIICOT s-a încheiat, duminică, după ce au fost ridicate noi probe ce urmează să fie analizate. Este vorba despre probe din podul casei, dar şi despre hainele care, la prima analiză, nu sunt ale Luizei.

Mai multe articole despre:
episcop Caracal