MENIU

Emma Zeicescu se mută din România? Ce țară a ales

Plecată de mai bine de o săptămână pentru a petrece o vacanță în Tenerife, Emma Zeicescu a oferit un interviu EXCLUSIV pentru realitatea.net. Vedeta a recunoscut că ar fi în stare să se mute din România în Tenerife, o insulă care a cucerit-o din prima clipă. Mai mult, realizatoarea Oameni și Fapte ne-a trimis și o mulțime de poze pe care le puteți vedea în materialul următor.

realitatea.net: De ce ai ales Tenerife că destinaţie de vacanţă?

Emma Zeicescu: Tenerife este un vis de-al nostru de ceva ani. Prima dată am auzit despre frumuseţile insulei din povestirile iubitului meu, Claudiu Popa. El mai fusese acolo de două ori, acum câţiva ani. Am vrut să văd cu ochii mei frumuseţile tenerifene. Insula Primăverii eterne este foarte frumoasă, magică! Are tot ce îţi doreşti pentru o vacanţă în doi, de la peisajele superbe până la infrastructură şi servicii. Nu va mai zic nimic de mâncare, va las să descoperiţi toate bunătăţile pe blogul meu www.emmazeicescu.ro.

 

Ce te-a impresionat cel mai mult acolo? 

M-au impresionat cel mai tare peisajele absolut magice. Mare şi munte în acelaşi loc, cu o vegetaţie luxuriantă şi un stil de viaţă absolut relaxat. Ei zâmbesc mereu şi te ajută ori de câte ori ai nevoie. M-au impresionat foarte tare şi poveştile de viaţă ale românilor care trăiesc de ani de zile aici... şi nu sunt puţini. Mii de români au parte de frumuseţile astea în fiecare zi, deşi nu le-a fost uşor la început. Ştiu însă că Tenerife este şansa lor. Pentru ei am de gând să militez încât să se facă aici un consulat. Au mare nevoie de el pentru acte şi pentru o relaţie mai bună cu statul spaniol. Am scris despre ei aici: http://emmazeicescu.ro/about-me/sudul-insulei-tenerife-acasă-pentru-mulţi-români/

realitatea.net: Ai părăsi România pentru Tenerife?

Emma Zeicescu: Deciziile importante de viaţă nu se iau în vacanţă, dar Tenerife poate să fie o opţiune. Când ai un copil nu te mai arunci cu capul înainte. Lucrurile trainice şi serioase sunt cele făcute cu raţiune, nu cu emoţie. Emoţia este însă vehiculul care te face să visezi că ai să îţi vezi într-o zi copilul jucându-se pe plajă Las Teresitas, o bucăţică de RAI!

De ce ai pleca din românia?

Aş pleca din România doar dacă în sufletul meu aş fi 100% dezamăgită, dacă nu aş mai crede, dacă nu aş mai putea să lupt. De cei care ne-au condus atâţia ani sunt sătulă! Şi ei te fac să te gândești să pleci. Aş face-o pentru copilul meu care merită o viaţă mai bună, cu lucruri normale- autostrăzi, şcoli, spitale, un stat care chiar are grijă să îţi fie bine. E un subiect dureros, aşa că deocamdată mai sper într-o minune care să arate că se poate să trăim civilizat şi la noi.

Ai recomanda Tenerife românilor?
Binențeles. Recomand Tenerife tuturor românilor care vor să exploreze insula asta superbă. Nu ar fi o vacanţă scumpă dacă o pregăteşti din timp. Costurile cu cazarea şi mâncarea nu sunt foarte mari. Vacanţa în Tenerife te va învăţa să te relaxezi şi să înveţi că e important şi să trăieşti, pentru ţine şi cu ai tăi. Tenerife este o sumă de contraste care te vor umple de energie şi de zâmbete. Tu ce mai aştepţi? Poţi să vezi întreagă mea călătorie aici pe www.emmazeicescu.ro