MENIU

eMAG – Zi record – 2 promotii scute Flash Deals in mai putin de 12 ore

eMAG are o zi foarte productiva in materie de promotii. Este a doua promotie de tip Flash Deals a zilei. Oare ce ne mai asteapta?

eMAG Flash Deals – Toate ofertele din noua promotie pot fi consultate accesand URMATORUL LINK.

eMAG are din nou o promotie Flash Deals iar pentru unele produse este vorba de reduceri chiar si de 70%. Am facut rapid o trecere in revista a celor mai importante oferte si v-o aratam si voua:

eMAG Flash Deals – Ceas Police

Prima oferta pe care v-o recomandam are reducere de 70% si e un ceas Police cu trei indicatoare. Are functii de ora, minut, secunda si data si functioneaza pe baza unui mecanism de tip quartz. Ceasul e rezistent la apa si la o presiune de pana la 5atm. Toate detaliile ofertei sunt AICI.

eMAG – Pantofi Asics

Reducere de 55% pentru pantofi sport de la Asics care sunt prevazuti cu plasa pentru tenis Gel Resolution 6 Clay GS. Pantofii sunt de culoare verde neon, ideali pentru orice sezon. Oferta cu toate informatiile eMAG este AICI.

eMAG – Pantaloni United Colors of Benetton

Va prezentam si o pereche de pantaloni Chino cu aspect prafit, fabricati din bumbac si in. Pantalonii sunt de tip casual office, conici, cu talie joasa si sunt prevazuti cu fermoar si nasture. Mai multe informatii si pretul excelent de la eMAG le gasiti AICI.

eMAG – Rucsac unisex Napapijri

Daca vreti un rucsac de calitate la pret foarte bun, acest model de la napapijri este ideal. Rucsacul este unul unisex, de panza, are o aplicatie cu logo-ul Voyage. Pretul redus la jumatate poate fi gasit AICI.

eMAG – Rochie scurta Guess Jeans

Incheiem cu o oferta excelenta pentru doamne si domnisoare: rochia de la Guess Jeans are reducere de 66%. Este o rochie scurta evazata cu insertii crosetata, ideala pentru vara, de culoare verde militar. Pretul rochiei de la eMAG poate fi gasit AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
null