MENIU

eMAG – Sunt ultimele ore, ultimele clipe si ultimele oferte de Stock Busters

eMAG incheie astazi o promotie de lichidare de stocuri de succes. Stock Busters se va incheia dupa 3 zile ca-n povesti cu reduceri de 50%.

eMAG – Lista ofertelor cu 50% reducere din Stock Busters care mai sunt inca disponibile poate fi consultata accesand URMATORUL LINK.

eMAG incheie astazi cele 3 zile cu reduceri de 50% pentru o multime de produse aflate la lichidare de stocuri. Inca mai sunt oferte bune de cumparat, iar noi incercam sa facem o scurta trecere in revista a celor mai interesante. Iata 5 oferte ce inca sunt disponibile:

eMAG Stock Busters – Telefon mobil cu 51% discount

Prima oferta buna de tot pe care v-o recomandam este pentru telefonul mobil HTC U Ultra. Telefonul poate concura fara probleme cu cele mai performante telefoane mobile de pe piata, are un pret mult mai mic decat competitia, beneficiaza si de discount de la eMAG de 51%. Telefonul are spatiu de stocare pentru aplicatii, muzica, poze si altele de 64GB. E dotat si cu functia speciala pentru internet de mare viteza 4G, iar oferta completa poate fi consultata AICI.

Monitor de 24.5 inch cu reducere 44% la eMAG Stock Busters

Lichidarea asta de preturi aduce unele oferte de nu-ti vine sa crezi! De exemplu acest monitor exceptional TN LED Dell Alienware are o diagonala impresionanta de 24.5 inch, reda imagini impecabile FULL HD, conectivitate HDMI, display port, practic are tot ce ti-ai putea dori. Monitorul e mai ieftin la eMAG cu 44% pentru cateva ore. Oferta completa poate fi consultata AICI.

eMAG – Televizor Samsng cu reducere de 48%

Ramanem in zona gadgeturilor cu display, dar de data asta vorbim de un ecran cu diagonala de 138cm care impresioneaza din start prin dimensiune, dar cand va voi spune ca are si ecranul curbat pentru o experienta de vizionare desavarsita, cu siguranta veti fi dati pe spate de oferta. Televizorul Qled Curbat Samsung are disponibile toate functiile smart, putand fi conectat la internet, iar rezolutia e, desigur, 4K ULTRA HD. Oferta completa o gasiti AICI.

Masina de spalat rufe Samsung cu reducere 40% la eMAG

Nu doar gadgeturile au reduceri mari, ci si electrocasnicele, atat cele mai cat si cele mici. Cel mai potrivit exemplu este cel pentru aceasta masina de spalat rufe foarte performanta de la Samsung. Masina beneficiaza de garantie de 24 de luni, are functie speciala EcoBubble, capacitate de incarcare a cuvei cu pana la 8kg rufe murdare, 1200 rpm forta de centrifugare si face parte din clasa energetica A+++. Pretul ei de la eMAG cu 40% reducere poate fi gasit AICI.

Aspirator fara sac Dirt Devil cu discount de 55%

Incheiem in cea mai optimista nota cu un aspirator fara sac de la Dirt Devil care vine cu o reducere de pret de 55% printre cele mai mari discounturi din intreaga promotie. Aspiratorul are putere de 700W, e dotat cu filtru puternic HEPA si are recipient pentru praf cu volum de 2.2l. Oferta emAG poate fi gasitaAICI.

Mai multe articole despre:
emag