MENIU

eMAG Stock Busters – Cat costa cele mai ieftine masini de spalat rufe cu clasa energetica A+++

eMAG Stock Busters are reduceri de pana la 50% pentru o multime de produse printre care si masinile de spalat rufe. Cele mai indicare modele sunt cele care consuma putina electricitate si nu va incarca factura la curent.

eMAG Stock Busters – Toate modelele de masini de spalat rufe ce au reduceri mari si fac parte din clasa energetica A+++ pot fi gasite la URMATORUL LINK.

eMAG Stock Busters aduce lichidari de stoc si pentru masinile de spalat rufe cu consum mic de electricitate, apa si detergent. Am ales si noi cele mai ieftine modele ce fac parte din clasa energetica A+++ si am ramas surprinsi de preturile foarte avantajoase pe care le-am descoperit. Impartasim cu voi cele mai bune oferte.

eMAG Stock Busters – Masina de spalat rufe SLIM Arctic

Produsa chiar in Romania, masina de spalat rufe de la Arctic beneficiaza si de o reducere de la eMAG in cadrul promotiei Stock Busters de lichidare de stocuri. Masina este un model SLIM adica are dimensiunile mult reduse, ideala pentru o locuinta mica, insa are capacitati la fel de performante ca orice alt model. Masina are cuva de 6kg, 1000 rpm si evident face parte din clasa energetica A+++. Pretul ei cu 28% discount poate fi gasit AICI.

eMAG Stock Busters – Masina de spalat SLIM Indesit

COntinuam tot cu o masina de spalat rufe foarte avantajoasa, de aceasta data produsa de Indesit, un alt brand de mare incredere in materie de electrocasnice mari. Masina este tot un model SLIM cu dimensiuni mult reduse, dar si cu pretul la fel de mult redus: 30% discount in cadrul promotiei Stock Busters de la eMAG. Masina are capacitate de umplere a cuvei cu pana la 6kg rufe murdare, 1200 RPM si face parte din clasa energetica A+++. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG Stock Busters – Masina de spalat rufe Daewoo

Reducere de 22% din pret si pentru masina de spalat rufe de la Daewoo care are dimensiuni normale, insa are o capacitate de umplere a cuvei mai mare decat cele standard: de 7kg. Masina de spalat rufe are forta de centrifugare de 1000 rotatii pe minut, e dotata si cu display care afiseaza durata programului si face parte din clasa energetica A+++. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG Stock Busters – Slim Beko

Revenim la modelele de masini de spalat SLIM care sunt foarte populare in zilele noastre tocmai pentru ca salveaza o gramada de spatiu in baie sau bucatarie. Masina de la Beko are o multime de alte calitati pe langa dimensiunile reduse: un pret redus cu 33% in cadrul Stock Busters, capacitate de umplere a cuvei de 6kg, 1000 rpm si clasa energetica A+++. Oferta poate fi gasita la URMATORUL LINK.

eMAG Stock Busters – Masina de spalat rufe Candy

Desi e un producator mai putin cunoscut, masina de spalat rufe de la Candy are un pret excelent si calitate desavarsita. Masina are capacitate de incarcare de pana la 7 kg, 1000 rpm si face parte din clasa energetica A+++. In plus, masina de spalat de la Candy beneficiaza si de functia de pornire intarziata si are disponibile 16 programe. Oferta completa cu reducere de 26% poate fi accesata la URMATORUL LINK.

 

 

 

Mai multe articole despre:
emag stock busters masina de spalat rufe