MENIU

eMAG Saptamana electrocasnicelor – Sunt ultimele ore cu reduceri pentru aparatele de aer conditionat

eMAG Saptamana electrocasnicelor se apropie usor, usor de final. Preturile mai sunt scazute cu pana la 45% pentru doar cateva ore.

eMAG Saptamana electrocasnicelor – Lista cu toate ofertele care mai sunt inca disponibile poate fi consultata AICI.

eMAG Saptamana electrocasnicelor este o promotie foarte avantajoasa care a adus in aceasta perioada reduceri de pana la 45%. Noi am selectat 5 dintre cele mai ieftine oferte pentru aparatele de aer conditionat care incep deja sa fie atat de necesare intr-o vara de-a dreptul sufocanta.

eMAG Saptamana electrocasnicelor – Aparat de aer conditionat Vortex

Primul aparat de aer conditionat pe care vi-l prezentam este si cel mai ieftin de acest tip din oferta si costa putin peste 1.000 de lei dupa o reducere consistenta de pret de la eMAG. Aparatul e de tip inverter, are 9000 BTU, face parte din clasa energetica de racire A++ si are inclus in pret si kitul de instalare. Oferta completa poate fi consultata AICI.

eMAG Saptamana electrocasnicelor – Aparat Heinner

Continuam cu o oferta foarte buna de aparat de aer conditionat produs de Heinner. Acest aparat e de tip inverter si e dotat si cu display LCD spre deosebire de modelul precedent, are functiile auto restart si autodiagnoza incluse si beneficiaza de o putere de 9000 BTU. Aparatul de aer conditionat nu incarca factura la curent deoarece face parte din clasa energetica A++. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG Saptamana electrocasnicelor – Kyato

Desi este probabil pentru cei mai multi un producator necunoscut, aparatul de aer conditionat de la Kyato este de cea mai buna calitate, prezinta un raport calitate/pret foarte avantajos, beneficiaza de o garantie de 24 de luni care poate fi chiar extinsa. Aparatul are generator de ioni negativi, functie de auto restart, eco function, somn confortabil si e dotat si cu afisaj ascuns. Puterea aparatului de aer conditionat e una foarte mare, de 12000 BTU si face parte din clasa energetica A++. Pretul lui poate fi gasit AICI.

eMAG – Saptamana electrocasnicelor – Aparat de aer conditionat Yashido

Modelul AC-12YDO de aer conditionat de la Yashido beneficiaza de un discount special de la eMAG in cadrul promotiei Saptamana electrocasnicelor. Aparatul are functie de ionizare, e dotat cu filtru lavabil si mai foloseste si tehnologia PFC. In plus, este un aparat foarte silentior, e dotat cu timer si are un afisaj LED. Puterea sa este de 12000 BTU si face parte din clasa energetica A++. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Saptamana electrocasnicelor – Aparat Vision Touch

Ultima oferta foarte ieftina de aparat de aer conditionat pe care v-o prezentam in acest articol este cea pentru modelul Vision Touch. Acest model are si un pret foarte bun, puterea de 12000 BTU, printre cele mai puternice de pe piata, este un aparat de tip Inverter si face parte din clasa energetica A++. Pretul sau poate fi gasit AICI.