MENIU

eMAG - Promotia Back to School aduce reduceri de pana la 40% pentru rechizite, carti si manuale

eMAG a dat startul promotiei speciale Back To School prin care reduce preturile cu pana la 40% pentru mai multe articole necesare elevilor in aceasta toamna, la inceputul scolii.

eMAG - Lista cu toate produsele aflate la reducere in promotia Back to School poate fi consultata AICI.

eMAG are in fiecare an reduceri importante in perioada in care cei mai multi elevi reincep cursurile. Acum este mult mai simplu pentru orice parinte sa faca cumparaturi pentru copilul sau prin intermediul internetului, puteti comanda de la eMAG la preturi mici si beneficiati si de livrarea rechizitelor, cartilor si manualelor scolare necesare.

eMAG - Ghiozdane

Toate modelele de ghiozdane aflate la reducere pot fi vazute AICI.

Un ghiozdan nou la inceput de an este o necesitate. Tocmai din acest motiv cei de la eMAG s-au gandit sa ofere o gama foarte diversificata de ghiozdane complet echipate cu pixuri, penar, foarfeca, rigla si multe altele. Cel mai ieftin model are pret incepand de la 33 de lei.

eMAG - Carti si manuale scolare

eMAG are o oferta foarte avantajoasa cu reduceri mari de pana la 40% pentru manuale, dictionare, atlase scolare si enciclopedii, dar si literatura scolara sau culegeri si caiete speciale. Consultati oferta completa AICI.

eMAG - Telefoane, tablete, gadgeturi

Inceputul scolii nu inseamna doar manuale si rechizite ci inseamna in ziua de astazi si gadgeturi- telefoane si tablete. eMAG are reduceri foarte mari pentru modelele de telefoane, tablete si alte gadgeturi care sunt cele mai potrivite pentru elevii mici si mari in acest inceput de an scolar. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG - Fashion for School

Ultima categorie de produse cu reduceri foarte mari pe care v-o recomandam cu toata caldura si increderea de la eMAG din cadrul promotiei Back To School, destinata speciala pentru cei care incep un nou an scolar in aceasta toamna, este categoria Fashion. Aici gasiti de la ceasuri, imbracaminte si incaltaminte pentru tineri si adolescenti, pana la rucsaci pentru scoala si sport. Ofertele pot fi gasite AICI.

Mai multe articole despre:
emag back to school