MENIU

eMAG - Oferte excelente pentru frigidere de tip side by side. Care sunt cele mai vandute

eMAG – frigiderele de tip side by side sunt cele mai moderne si mai cautate in aceasta perioada. Ele sunt si foarte spatioase, iar daca alegeti modelul potrivit nu veti avea nici un consum ridicat de energie electrica. 

eMAG - Lista cu toate modelele de frigidere Side by side si preturile lor poate fi consultata AICI.

Cei de la eMAG au oferte foarte bune pentru frigiderele de tip Side by Side. Aceste frigidere sunt cele mai moderne si cu un design deosebit schimba complet orice bucatarie. Frigiderele au spatiu de depozitare foarte generos si un consum de electricitate redus.

eMAG – Side by side Samsung

Frigiderul de la Samsung are un discount foarte important de 20% de la eMAG, este un frigider dotat cu dozator de lichide pe usa, exteriorul este din inox foarte usor de curatat si intretinut. Volumul frigiderului este de 537l si face parte din clasa energetica A+. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG – Side by side Beko

Si cei de la Beko au o oferta foarte interesanta la eMAG pentru un frigider de tip Side by side ce are reducere de pret de 23%. Frigderul are un volum de depozitare de 540l, face parte din clasa energetica A+ si are inaltimea de 182cm. Toate detaliile ofertei sunt AICI.

eMAG – Side by side Hotpoint

Hotpoint este renumit pentru preturile foarte avantajoase pe care le practica pentru electrocasnicele pe care le fabrica. Desi acesta este un frigider foarte performant de la Hotpoint, are totusi o reducere semnificativa la eMAG de 17% din pret. Frigiderul face parte din clasa energetica A+ si foloseste functia Full No Frost pentru a nu produce gheata. Inaltimea sa este de 176cm si are volum de 515l. Oferta completa poate fi gasita AICI.

eMAG – Side by side Liebherr Confort

Acesta este unul dintre cele mai incapatoare frigidere, are un volum de depozitare de 651l, ideal pentru o bucatarie foarte mare. Frigiderul de la Liebherr are reducere de pret de 1745 lei, face parte din clasa energetica A+ si e dotat cu functia No Frost. Exteriorul este din inox de cea mai buna calitate. Pretul poate fi consultat AICI.

eMAG – Side by side Haier

Unul dintre cele mai ieftine frigidere de tip Side by side este acest model de la Haier care beneficiaza si de un discount de moment de la eMAG ce ajunge la 32%. Frigiderul are display pe usa, 579l volum si face parte din clasa energetica A+. In plus, frigiderul e dotat cu functia No Frost pentru a nu produce gheata si are 190cm inaltime. Pretul frigiderului poate fi gasit AICI.

eMAG - Frigider Haier

Primul frigider pe care vi-l recomandam este si cel mai ieftin din promotie, are o reducere de 820 de lei. Frigiderul de la Haier are volum de depozitare de 579l, face parte din clasa energetica A+ si functie No frost. Inaltimea frigiderului este de 190cm. Pretul il puteti consulta AICI.

eMAG - Side by side Heinner

Cei de la Heinner sunt renumiti pentru preturile foarte avantajoase pe care le practica pentru electrocasnicele lor. Este si cazul acestui frigider de tip Side by side care are un volum de depozitare foarte generos de 516l, face parte din clasa energetica A+ si are functie Full No Frost pentru  a nu produce gheata. In plus, frigiderul are pe usa display si exteriorul este din inox. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG - Frigider Beko

Chiar si mai mare volum de depozitare are frigiderul side by side de la Beko. Frigiderul are functie Full No frost, 558l volum, face parte din clasa energetica A+ si inaltimea sa este de 182cm. Pretul beneficiaza de 20% reducere si poate fi gasit AICI.

eMAG - Hotpoint

Combina frigorifica Hotpoint are volum de 470l, functie No Frost si 195.5cm inaltime. Frigiderul este foarte elegant, de tip Side by side, si are culoarea neagra care se potriveste in orice bucatarie. Oferta are 650 de lei reducere si poate fi consultata AICI.

eMAG - Side by Side Samsung

Unul dintre cele mai renumite branduri in productia de electronice si electrocasnice este Samsung, lucru care asigura calitatea frigiderului Side by Side de la Samsung pe care vi-l recomandam de la eMAG. Frigiderul are un volum al compartimentelor de depozitare de 569l, face parte din clasa energetica A+, inaltime de 178.9cm, iar exteriorul este de culoare grafit metalizat. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG - Frigiderul Daewoo

770 de lei reducere pentru frigiderul side by side Daewoo care face parte din clasa energetica A+. Frigiderul are volum de 509l, foloseste functia speciala No Frost, are display de tip LED dar si dozator pentru lichide reci pe usa, inaltimea sa este de 177cm si exteriorul este din inox usor de intretinut si curatat. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG - LG

Ultima oferta pe care v-o recomandam este pentru frigiderul Side by side de la LG care are functia impotriva ghetii No Frost, volum de 508l, clasa energetica A+ si inaltime de 175cm. Oferta completa poate fi consultata AICI.

Mai multe articole despre:
frigidere emag