MENIU

eMAG – Oferta care dispare cat ai clipi! Daca apuci s-o vezi, apasa ‘cumpara’

eMAG are un tip de promotie foarte interesant, Flash Deals dureaza doar cateva ore si ofertele dispar rapid pentru ca sunt prea bune ca sa reziste mult.

eMAG – Lista completa a tuturor ofertelor rapide din promotia Flash Deals poate fi consultata accesand URMATORUL LINK.

eMAG are o promotie foarte interesanta de reduceri ce se numeste Flash Deals. Aceasta promotie ‘loveste’ cand te astepti mai putin: fie la primele ore ale diminetii, fie la ceas de seara, fie chiar la pranz. Cand iti e lumea mai draga, te trezesti cu reduceri mari de tot la doar cateva produse.

Partea proasta a aceste promotii este ca dureaza putin, ofertele sunt destul de putine si se epuizeaza cu viteza luminii, mai ales cele mai bune. De asta noi venim in ajutorul vostru si va prezentam 5 oferte bune.

eMAG – Flash Deals

Storcator de fructe si legume Star Light – la reducere la eMAG

Prima oferta e pentru un storcator de fructe si legume care nu numai ca este foarte util si ieftin, dar va schimba stilul de viata intr-unul mult mai sanatos. Storcatorul de la Star Light e dotat cu un recipient pentru suc de 1l si un alt recipient pentru pulpa de 2l. Are 2 viteze, tub de alimentare de 75mm si un discount de 58%. Gasiti oferta AICI.

eMAG – Masina de spalat rufe Beko

Masina de spalat rufe de la Beko are o garantie de 5 ani de zile, ceea ce din start vorbeste de la sine despre calitatea produsului si rezistenta sa. Masina are 1200 RPM forta de centrifugare, 6kg capacitate de umplere a cuvei si face parte din clasa energetica A+++. Oferta completa o gasiti accesand URMATORUL LINK.

Combina frigorifica Beko de la eMAG

Tot 5 ani de garantie are si combina frigorifica de la Beko. Acest model e dotat cu doua usi, congelator, face parte din clasa energetica A+ si are functia speciala NeoFrost. Aceasta functie ajuta pentru a nu se produce gheata, astfel ca alimentele raman proaspete o vreme mai lunga. Inaltimea combinei e de 201 cm, iar exteriorul sau este din inox. Detaliile le gasiti AICI.

eMAG – Aparat fitness AB DUAL

De la inceput v-am recomandat si oferte care va pot schimba viata si va pot transforma intr-o persoana mai sanatoasa, in primul rand prin prepararea unei hrane mai nutritive, dar iata si prin sport. Aparatul fitness AB Dual trainer Kondition e dotat cu computer si va ajuta sa va faceti patratelele de pe abdomen pe care le-ati vrut mereu. Oferta cu 57% reducere o gasiti AICI.

eMAG – Laptop Allview Allbook X

Ultima oferta din promotia rapida de la eMAG pe care v-o recomandam este pentru un laptop produs in Romania si care e de foarte buna calitate dar si foarte ieftin. Laptopul Allview Allbook X are urmatoarea configuratie: un procesor Intel Celeron Quad Core N 3450 cu frecventa de pana la 2.2 Ghz, ecranul este unul mic de 13.3 inch, full hd, IPS, cu memorie de 3GB si spatiu de stocare de 32GB. Placa video e Intel HD Graphics si vine cu sistemul de operare Microsoft Windows 10 Home preinstalat. Oferta cu 38% reducere poate fi gasita accesand URMATORUL LINK.

Mai multe articole despre:
null