MENIU

eMAG Lichidare de stoc - Ce oferte bune mai gasesti prin promotiile eMAG

eMAG are o oferta foarte avantajoasa pentru mai multe electronice si electrocasnice aflate la lichidare de stoc. 

eMAG Lichidare de stoc – Lista tuturor produselor disponibile la lichidare de stoc poate fi consultata AICI.

eMAG Lichidare de stoc – Cei de la eMAG au o rubrica permanenta in care afiseaza produsele ce se afla la lichidare de stoc, iar acolo gasiti mereu preturi mult scazute si oferte care s-ar putea sa va intereseze, insa trebuie sa cautati ceva mai mult dupa ele.

eMAG – Aparat foto DSLR Nikon

Aparatele profesionale de tip DSLR sunt cele mai performante atat pentru fotografii profesionisti dar si pentru cei amatori aflati inca la inceput. Nikon este unul dintre cele mai apreciate branduri in acest domeniu, iar oferta pe care v-o prezentam pentru Nikon D7200 este una exceptionala. Aparatul are un senzor de imagine de 24.2mp si vine dotat cu un obiectiv 18-105VR. Pretul beneficiaza de un discount consistent pe care il gasiti AICI.

eMAG – Laptop Alienware 17

Acest laptop este unul ideal pentru gaming sau programe de editare video sau audio care solicita o configuratie foarte puternica. Procesor este un Intel Core i7, cel mai nou model, cu o frecventa de 2.8 Ghz Haswell cu display de 17.3 inch, rezolutie Full HD, de tip IPS, cu touch screen si are 16 GB memorie dar si un spatiu de stocare extrem de generos de 1TB+ mSata de 256GB pentru transferuri de date la mare viteza. Placa video este nVidia GeForce GTX 980M de 4GB si are sistemul de operare Windows 8.1. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG – Sistem Desktop PC Alienware X51

Cu o suma foarte avantajoasa cu care ati putea sa cumparati un laptop decent ce are o configuratie rezonabila, puteti in schimb sa achizitionati un sistem de tip desktop PC ce are o putere iesita din comun si se apropie de cele mai performante calculatoare existente in acest moment. PC Alienware X51 are un procesor Intel Core i5 cu frecventa de 3.2 Ghz pe o arhitectura Haswell, memorie de 8GB, spatiu de stocare de 1TB, unitate optica de tip DVD-RW si placa video de 2GB nVidia GeForce GTX 750 Ti. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Krups Falcon

Va recomandam un espressor aflat la lichidare de stoc, ideal pentru bar sau o locuinta mare, are capacitatea de a face doua cafele simultan, rezervorul sau de apa este de 1.7l si lucreaza sub o presiune de 15 bari, in plus suprafata este acoperita cu un strat de inox care poate fi curatat foarte usor. Pretul are o reducere de 30% si poate fi gasit AICI.

eMAG – Combina frigorifica Gorenje

Aceasta combina frigorifica de la Gorenje este incorporabila si salveaza o multime de spatiu in bucatarie, dar are si calitati foarte bune: face parte din clasa energetica A+, are inaltime de 177cm si un spatiu de 293l. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Aparat foto Mirrorless Panasonic Lumix

Acest aparat are senzor de imagine de 16mp, dar si functiile de wifi, nfc si un obiectiv foarte puternic de 14-42mm. Oferta completa si toate detaliile tehnice pot fi gasite AICI.

eMAG Lichidare de stoc – Sistem Desktop PC Lenovo IdeaCenter

Prima oferta pe care v-o recomandam este pentru un desktop PC de la Lenovo. Modelul Idea Center are un pret cu 15% care depaseste cu putin bugetul de 1.000 de lei. Configuratia sa este una foarte buna: are procesor Intel Pentium cu frecventa de 1.6 Ghz, 4GB memorie si 500GB spatiu de stocare. Acest desktop beneficiaza si de unitate optica de tip DVD-RW cu placa video Intel HD Graphics. Oferta o gasiti AICI.

eMAG Lichidare de stoc – Aspiratorul cu sac Dirt Devil Popster

Tot un discount important de 15% are si aspiratorul cu sac de la Dirt Devil Popster care are culoarea galbena. Acest aspirator are o putere de 800W, volumul sacului este de 1.5l si e dotat cu filtru performant HEPA dar si cu 2 accesorii speciale. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG Lichidare de stoc – Canapea extensibila Kring Monik

Continuam prezentarea ofertelor cu canapeaua Kring Monik de culoare gri care are urmatoarele dimensiuni: 193x86-105x86x46cm. Canapeaua este foarte utila deoarece este extensibila si pretul de achizitie este unul sub 1.000 de lei, avand si un discount de 22% la lichidare de stoc. Pretul il gasiti AICI.

eMAG Lichidare de stoc – Masina de spalat vase Electrolux

Masina de spalat vase ar trebui sa fie nelipsita din orice bucatarie moderna, tocmai de aceea va prezentam o oferta aflata la lichidare de stoc ce este avantajoasa. Masina produsa de Electrolux poate spala pana la 13 seturi de vase simultan, are 6 programe de spalare si face parte din clasa energetica A+. Latimea masinii este de 60cm si este acoperita la suprafata de inox foarte usor de curatat si intretinut. Oferta o gasiti AICi.

eMAG lichidare de stoc – Scuter electric Smart Balance

Scuterele electrice au in general preturi destul de piperate, tocmai de aceea este o adevarata ocazie sa gasesti anumite modele la lichidare de stoc. Scuterul Smart Balance are un discount de 15% in acest moment si roti de 6.5 inch, iar puterea sa este de 350wx2. In plus, scuterul este offroad tatoo si e dotat cu bluetooth. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG Lichidare de stoc – Aparat de aer conditionat Whirlpool SLIM

Un aparat performant si de mare calitate este disponibil la lichidare de stoc la eMAG: aparatul de aer conditionat Whirlpool cu dimensiuni slim, de tip Inverter plus. Aparatul are o putere de 9000BTU si face parte din clasa energetica A++, are functia de al 6-lea simt si display LED, dar si functiile de auto restart si autocuratare disponibile. Pretul cu reducerea de lichidare de stoc poate fi gasit AICI.

eMAG Lichidare de stoc – Droona Parrot Jumping Race Tuk Tuk Zone

Chiar nu o sa va vina sa credeti ca o asemenea drona poate avea un pret mult sub 1.000 de lei la lichidare de stoc. Parrot Jumping Race este o adevarata masina de curse apta sa accelereze rapid cu viteza de 13km pe ora, echipata cu motor puternic si cu roti mari pentru o tractiune perfecta. Oferta la reducere poate fi gasita AICI.

eMAG – Laptop Gaming Asus ROG

Laptopul ROG de la Asus este special destinat celor pasionati de jocuri si are o configuratie foarte puternica ce poate face fata cu usurinta oricaror cerinte. Laptopul are procesor Intel Core i7 cu frecventa de 2.6 GHZ Skylake, display generos de 17.3 inch, rezolutie Full HD si display de tip IPS, 8gb memorie si un spatiu de stocare de 1TB. In plus, laptopul e dotat cu unitate optica si placa video nVidia GeForce. Toate detaliile si pretul le gasiti AICI.

eMAG – Monitor LED Acer

Oferta foarte avantajoasa cu pret redus cu 25% pentru monitorul de tip LED de la Acer. Acest monitor are display-ul cu diagonala de 24 de inch, rezolutie Full HD si accesibilitate DVI, HDMI, VGA. Pretul il gasiti AICI.

eMAG – Scuter electric Freewheel

Scuterele electrice sunt la mare cautare in ultima vreme, iar preturile destul de piperate, nu insa si in cazul acestui scuter electric marca Freewheel smart care are roti de 6.5 inch si o autonomie de 20 de km. Pretul este redus cu 10% si poate fi gasit AICI.

eMAG – Ultrabook Dell XPS 9250

Continuam prezentarile ofertelor aflate la lichidare de stoc cu o promotie foarte buna pentru un laptop uluitor de puternic: Ultrabook Dell XPS 9250. Acest laptop se poate transforma in tableta, avand monitorul de tip Touch screen, iar acest monitor reda imagini la rezolutia cea mai performanta, 4k ultra hd, si are o diagonala de 12.5inch. Laptopul e dotat cu procesor Intel Core de 1.1Ghz skylake si are 256GB SSD spatiu de stocare. Toate informatiile si pretul le gasiti AICI.

eMAG – Laptop 2 in 1 Lenovo Yoga

Un alt laptop la fel de interesant este modelul Lenovo Yoga care se poate rabata complet, are display cu touchscreen, procesor Intel Core cu frecventa de 1.1 Ghz, 12.5 inch display ce reda imagini 4k ultra hd. Pretul cu 10% discount poate fi gasit AICI.

eMAG – Camera video Canon Legria

Pentru a filma momentele cele mai importante din familie si pentru a pastra cele mai frumoase amintiri video, camera video Canon Legria este ideala, foarte performanta si se afla la oferta de lichidare de stoc. Camera filmeaza Full HD si e dotata cu wifi. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Sistem Desktop PC Lenovo Idea Centre

Acest desktop depaseste cu mult configuratiile de laptopuri pe care le gasiti la acest pret. Desktopul e dotat cu procesor InTEL Core i3 cu frecventa de 3.2 Ghz Haswell, 21.5 inch, rezolutie Full HD, 4GB memorie si 1TB spatiu de stocare, unitate optica si placa video nVidia GeForce 820 de 2GB. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Aparat foto digital Sony Cyber Shot

10% reducere pentru un aparat foto exceptional, iar stocul este limitat. Acest aparat are un senzor de imagine de 20.1mp, iar toate detaliile tehnice le gasiti AICI.

eMAG – Laptopul Apple MacBook Air 11

Ultima oferta pe care v-o prezentam in cadrul acestui articol este pentru laptopul Apple MacBook Air 11 ce e dotat cu procesor Intel Dual Core i5 cu frecventa de 1.6 ghz Broadwell, are un display cu diagonala de 11.6 inch, 4gb memorie si un spatiu de stocare de 256GB ssd. In plus, laptopul are placa video Intel HD Graphics 6000. Oferta completa poate fi consultata AICI.

Mai multe articole despre:
emag lichidare de stoc