MENIU

eMAG Flash Deals - Actioneaza acum, altfel se epuizeaza stocurile

eMAG are o promotie fantastica ce se numeste Flash Deals si pe care a implementat-o pentru prima oara anul trecut. Timp de 3 ore preturile mai multor produse sunt reduse drastic.

eMAG Flash Deals – Toate ofertele disponibile cu reduceri mari timp de o ora si jumatate pot fi consultate accesand URMATORUL LINK.

eMAG Flash Deals este o noua promotie surprinzatoare de la eMAG care ‘loveste’ atunci cand te astepti mai putin si are o durata scurta. Pentru astazi e vorba de doar o ora si jumatate de reduceri mari de tot. Mai jos am ales si noi 5 oferte din promotia Flash Deals pe care merita sa le achizitionati:

eMAG Flash Deals – Blender MAGITEC

Prima oferta pe care v-o recomandam are si cea mai impresionanta reducere in cadrul promotiei rapide. Pretul blenderului de la Magitec este redus cu 58% in acest moment si e o oferta rar intalnita. Blenderul are 4 viteze si un volum de 1.5l si este de mare folos daca vreti sa va schimbati stilul de viata si sa mancati mai sanatos. Toate detaliile despre oferta le gasiti AICI.

eMAG Flash Deals – Cuptor si plita incorporabile

O alta oferta foarte interesanta cu reducere imensa este pentru un pachet promotional ce include un cuptor incorporabil si o plita de la Whirlpoo. CUptorul este electric, are functie 6th sense, volum de 65l, face parte din clasa energetica A+ si are functia de autocuratare catalitica, design absolute si exterior din inox antiamprenta, iar plita este incorporabila, are 4 arzatoare pe gaz, aprindere electrica si gratare din fonta. Toate detaliile si pretul cu 1.600 lei reducere pot fi gasite AICI.

Scaun de birou Kring Hans la Flash Deals de la eMAG

Reducere de 48% si pentru scaunul de birou fabricat de Kring, modelul Hans, un scaun foarte confortabil, model office, de culoare negru si fabricat din piele ecologica de cea mai buna calitate. Toate detaliile ofertei le gasiti AICI.

eMAG – Boxe Logitech la pret mic la Flash Deals

45% au reducere si boxele Logitech 2.1 care au un subwoofer cu difozr de 4 inch aflat in partea de jos, ce ofera o experienta a unui sunet bogat. designu-l este si el unul foarte modern, minimalist, boxe ideale petrnu calculatorul personal de acasa. Pretul foarte avantajos il gasiti AICI.

eMAG Flash Deals – Telefon mobil Lenovo Vibe

Ultima oferta pe care v-o prezentam este pentru telefonul mobil Lenovo Vibe K5 ce are functia speciala Dual SIM prin care poate administra doua cartele sim cu numar, memoria sa este de 16gb pentru aplicatii, fotografii si muzica, are si functie 4G pentru internet de mare viteza, iar designul e unul modern si deosebit, culoare Gold. Oferta cu 47% mai ieftina o gasiti AICI.

eMAG Flash Deals – Camera video sport e-Boda

Camera video sport de la E-boda este asemanatoare cu GoPro, insa la preturi mult, mult mai mici. Camera are o rezolutie HD, rezistenta la apa si la socuri, plus o reducere de 53% timp de 3 ore. Oferta completa poate fi gasita AICI.

Nebunia Flash Deals – Laptop HP 250

O alta oferta extraordinara e cea pentru laptopul HP 250 G6 ce e dotat cu procesor Intel Core i3 ce are o frecventa de 2 Ghz si e construit pe o arhitectura Skylake. Acest laptop are diagonala ecranului de 15.6 inch, 4GB memorie si un spatiu de stocare generos de 1TB. In plus, placa video e si ea Intel HD Graphics. Toate detaliile si pretul cu 29% reducere pot fi gasite AICI.

eMAG – Canapea Kring Royal

Ofertele din promotia Flash Deals sunt diversificate, foarte interesante si cu reduceri semnificative. Iata o oferta inedita pentru o canapea de la Kring, modelul Royal ce are doua locuri reclinere. Suprafata canapelei e din piele naturala de culoare bej si de cea mai buna calitate. Pretul canapelei e redus cu 50% si poate fi gasit AICI.

eMAG Flash Deals – Aparat foto Mirrorless SOny

Modelul Sony Alpha este un aparat foto de foarte buna calitate, de tip Mirrorless ce are in dotarea sa un senzor de imagine exceptional de 24.2 mp. Inpretul foarte bun din aceasta oferta e inclus doar body-ul aparatului ce poate face fotografii 4K. Toate detaliile ofertei le gasiti AICI.

eMAG – Sistem Desktop PC HP

Tot in cadrul promotie Flash Deals de la eMAG am gasit un sistem deskotp avantajos cu o configuratie de senzatie pentru pasionatii de gaming si nu numai: procesor Intel Core i3 de 3.7 Ghz, Skylake, 4gb memorie si 500 GB Spatiu de stocare, dar si unitate optica de tip DVD-RW. Placa video este Intel HD Graphics 530 iar sistemul de operare cu licenta cu care vine preinstalat e Microsoft Windows 10 Pro. Mai multe informatii gasiti AICI.

Flash Deals – Laptop Acer Aspire

Ultima oferta pe care v-o recomandam este cea pentru laptopul Acer Aspire ce are procesor Intel Celeron de pana la 2.4 Ghz, 14 inch ecran, 4GB memorie si spatiu de stocare de 500GB. Acest laptop vine cu sistemul de operare Linux care e foarte stabil si de buna calitate, iar placa video e si ea una bunicica de la Intel HD Graphics. Pretul are 34% reducere si poate fi gasit AICI.

Mai multe articole despre:
emag flash deals